Jenni Ukkonen

7 x Arkiasu (todella realistinen!)

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Siinä missä jokunen vuosi sitten saatoin vielä stressata asukuvista ja niiden ottamisesta, en ole enää aikoihin ollut turhan tarkka siitä, saadaanko yhden viikon aikana kuvattua asuja viisi vai yksi – jos sitäkään. Yleensä saatamme napata kuvat viikonloppuna, jos olemme käymässä jossain ja mulla on päällä jotain muuta, kuin leggingsit ja t-paita, heh. Arkisin siihen ei oikeastaan ole aikaa, sillä mieheni on pois kotoa n. aamu kasista ilta seiskaan, ja yleensä hänen kotiin tullessa on jo pimeää ja muutenkin siinä vaiheessa päivää on ihan muut asiat mielessä, kuin asukuvaus. Ja tosiaan kuten tiedätte, itse teen tällä hetkellä töitä kotoa, joten monesti saatan olla koko päivän meikittä ja mukavissa (muttei niinkään kuvauksellisissa) kotivaatteissa.

Erään viikon ajan päätin kuitenkin viihdyttää itseäni hississä ollessani ja napata kuvat päivän asuista. Tässä siis todella realistinen katsaus siihen, miten saatan viikon aikana oikeasti pukeutua…

 

Perjantai (yläpuolella)

T-paita OPENING CEREMONY (2nd hand New Yorkista) / Leggingsit LULULEMON / Laukku CHANEL / Sandaalit MANGO

Tämä on tällä hetkellä taatusti eniten käyttämäni asu ja vedän tämän (tai samantyylisen variaation) päälleni mille tahansa arkiselle asioinnille; esimerkiksi ruokakauppaan, kuten tässä tilanteessa.

Lauantai

T-paita ASOS (täydellinen leikkaus!!) / Farkut ASOS / Laukku KAYU / Sandaalit KURT GEIGER

Päätimme lähteä kahvittelemaan ja jaloittelemaan kodin ulkopuolelle, joten näin sen täydellisenä hetkenä vetää uudet (kerrankin aika täydellisiltä tuntuvat!) valkoiset farkut jalkaan. Matkan varrella bongasin katukissan, jota jäin silittelemään, ja sen myötä farkkujen polvet keräsivät hyvin katujen tomuja itseensä. Se siitä valkoisesta!

Sunnuntai

Kimonotakki H&M (samantyylinen) / Toppi NASTY GAL (samantyylinen) / Farkut ASOS / Laukku CHANEL / Sandaalit FLATTERED

Lähdin kahvittelemaan kaverin kanssa ja halusin ylleni jotain siistiä mutta samalla rentoa.

Maanantai

Bleiseri NASTY GAL / Farkut TOPSHOP / Laukku MULBERRY / Sandaalit KURT GEIGER

Lähdin vaihtamaan kuulumisia muutaman kaverin kanssa lasillisien äärelle.

Tiistai

Paitamekko MONKI / Ballerinat CHANEL / Laukku LV

Kävin piipahtamassa sairaalalla (ei mitään vakavaa, verikokeiden tulokset sain ja kaikki hyvin!) ja sen jälkeen istuin muutaman tunnin Starbucksissa läppärini kanssa.

Keskiviikko

Mekko PAMPELONE / Aurinkolasit NELLY / Sandaalit FLATTERED

Auringonottoa töiden välissä.

Torstai

Huppari H&M (samantyylinen) / Leggingsit LULULEMON / Laukku MULBERRY / Sandaalit FLATTERED

Tyypillinen asuni kun lähdemme leffaan… Rakastan tätä ylisuurta, lyhyen mallista hupparia ja voisin tässäkin hupparissa viettää helposti 90% ajastani.

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X