Jenni Ukkonen

7 x Asu, mihin haluaisin jo pukeutua

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Mun on ihan rehellisesti myönnettävä, että aloittaessani (tuolloin) vapaaehtoista kotikaranteenia yli kuukausi sitten, en ihan ajatellut, että täällä sitä edelleen oltaisiin samoissa merkeissä huhtikuun loppupuolella – omassa päässäni tilanne olisi ollut jotakuinkin hallussa jo maaliskuun lopulla, mutta päin vastoin siinä vaiheessahan tämä oikeastaan kunnolla vasta alkoi. Mielestäni Arabiemiraateissa tilannetta on kuitenkin hoidettu ihan älyttömän hyvin, siitä olen hyvin kiitollinen. Yritänkin muistuttaa itselleni päivittäin, mikä etuoikeus mulla on viettää aikaa omassa kodissani ja turvassa, ja että voin käyttää aikaani sekä rennosti että tehokkaasti sopivassa tasapainossa – mieltäni ja kehoani joka päivä kuulostellen.

Tänään oli aika olla taas vähän tehokkaampi, kääriä hihat ja käydä läpi vaatekaappeja, sillä jatkuvista yrityksistä huolimatta ne aina jossain välissä alkaa muistuttaa siltä, kuin siellä olisi käynyt pyörremyrsky tekemässä tuhoja. Samalla päädyin suunnittelemaan asuja, mitä voin karanteenin päätyttyä alkaa oikeasti käyttämään – jotain kivaa odotettavaa toivottavasti lähitulevaisuuteen! Oon ollut viime aikoina aivan hulluna khakinvihreään ja ruskean eri sävyihin, ja se näkyy myös näissä hyvin…

Ekassa kuvassa viimeaikainen mekko-ostos, minkä malliin olen aivan rakastunut; se on kuin ylisuuri paita, mutta istuvalla vyötäröllä! Tosin tästä on sanottava, että mua yhtään pidemmälle (oon siis 155-157 cm riippuen missä mitataan, heh) helma on taatusti super lyhyt, jopa itselläni tämä on siinä rajoilla että pitääkö pukea alle minishortsit tai jotain muuta peittävämpää… Tämän asun voisin hyvin pukea vaikka lounastreffeille kaverin kanssa!

Mekko * LIONESS / Laukku & kengät CHANEL

Rakastan tällaisia selästä kokonaan avoimia toppeja, todella kaunis ja vähän yllättävä yksityiskohta. Tässä topissa on tosin myös hieman avoin etuosa, mutta vain sen verran, että se vilauttaa hieman ihoa, eikä sen enempää… Tämän asun haluaisin pukea semi-rennoille treffeille tai drinkeille.

Toppi * BOOHOO / Farkut * ASOS / Sandaalit * SCHUTZ

Sama asu eri yläosalla (tosin myös tässä on aivan avoin selkä). Tämän pussukkalaukun ehdin saada juuri ennen kuin karanteeni lähti käyntiin enkä ehtinyt käyttää sitä kuin vain kerran! Kunhan tämä tilanne paranee, laukku pääsee ulos koko rahan edestä! Nämä farkut ovat muuten ehdottomasti suosikkini, malli ja väri on 10+. Suosittelen ottamaan tavallista kokoa yhtä pienempänä.

Toppi NA-KD (loppuunmyyty – hyvin samanlainen * täällä) / Farkut * ASOS / Sandaalit * SCHUTZ / Laukku * DEMELLIER

Näin tämän t-paidan ystäväni päällä, samansävyisiin vihreisiin housuihin yhdistettynä – se näytti niin hyvältä että paita meni heti tilaukseen! Sopivan värisiä housuja mulla ei (vielä) ole, mutta valkoiset farkut näyttävät ihanan freshilta vihreän ja konjakinruskean kanssa. Halusin kokeilla tätä asua sekä t-paidalla että bodylla, sillä oon viime aikoina rakastanut bodyja ja käytän niitä jatkuvasti. Tämä asu on molempina versioina mun everyday uniform, voisin pukea sen oikeastaan minne vaan.

T-paita ZARA ( samantyylinen * täällä ) / Body FOREVER21 (samantyylinen * täällä) / Farkut * RECLAIMED VINTAGE / Laukku * DEMELLIER / Sandaalit MANGO

Ihan täydellinen, pehmeä ja ribattu body (alla olevan asun body on sama mutta eri värissä) ja ”balloon”-farkut – tässäkin asu, mikä yllä voisin mennä mihin vaan. Matala korko tekee asusta vähän skarpimman, mutta voisin ihan yhtä hyvin pukea tämän sandaalien tai miksei vaikka sneakereiden kanssa.

Body ZARA (samantyylinen * täällä) / Farkut ZARA (samantyyliset * täällä) / Laukku & kengät CHANEL

Niinikään totaalinen perusasu mulle; satiininen midihame on yksi vaatekaappini kulmakivistä tätä nykyä ja multa löytyy sellainen useassa eri värissä. Näyttää kivalta bodyjen, toppien, t-paitojen ja miksei vaikka ylisuuren kauluspaidan kanssa!

Body ZARA (samantyylinen * täällä) / Hame ZARA (samantyylinen * täällä) / Sandaalit MANGO

Tämä toppi on itseasiassa kropattua mallia, vaikka sekin näyttää ihan bodylta korkeavyötäröisten housujen kanssa. Nämä housut on syy, miksi aloin rakastua khakiin – ja ylipäätään muihin housuihin, kuin farkkuihin! Näyttävät mielestäni super kivoilta just korkojen kanssa, kiva kontrasti maskuliinisen ja naisellisen välillä.

Toppi ZARA (samantyylinen bodyna * täällä) / Housut ZARA (samantyyliset * täällä) / Korkkarit ZARA (samantyyliset * täällä)

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X