Jenni Ukkonen

7 x Toivelistallani just nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Juuri nyt en oikeastaan haaveile mistään – siis materiasta puhuttaessa. Minä, kuten kaikki muutkin, olen viettänyt tänä keväänä ja kesänä tavallista enemmän aikaa kotona, ja tullut kerta toisensa jälkeen siihen tulokseen, että mulla ja meillä on kyllä yllin kyllin kaikkea, eikä meiltä mitään puutu. Päin vastoin että haluaisin tänne jotain lisää, haluaisin mielummin päästä vanhasta eroon. Uskon että tämä on monelle aika tuttu tunne, varsinkin vietettyään paljon aikaa kaikkien näiden tavaroidemme keskellä, heh.

Silti jos mua pyydetään haaveilemaan ja tekemään toivelistaa, niin varmasti keksin sinne jotain, eikä se teetä edes paljon vaikeuksia. Juuri nyt toivelistaltani löytyy seuraavanlaista:

* Hunza G uikkari – löytyy tässä ihanassa vihreässä (lempparivärini!) ja klassisena mustana. Mielestäni tuo materiaali näyttää todella upealta ja vähän tavallisesta poikkeavalta, ja malli puolestaan tosi imartelevalta. Parhaillaan muuten alessa!

* DeMellier Santa Monica-pussukkalaukku. Ostin keväällä samalta merkiltä toisen ihanan pussukkalaukun (näkyi ainakin tässä postauksessa), minkä jälkeen vakuutuin laadun puolesta; todella hyvin viime silausta saakka mietitty ja harkittu. Tämä pussukka on mielestäni ihana rennompiin asuihin ja uskon, että se toimisi omassa nykyisessä elämäntyylissäni tosi hyvin! Vinkkinä, antavat ekasta tilauksesta 10% alennuksen.

* Anissa Kermiche vaasi. Kyselin kenties kuukausi sitten Instagramin storyissa mitä tykkäsivät seuraajani ja ostaisivatko he tuon * pienimmän pepun (noin tuoksukynttilän korkuinen) vaiko * keskikokoisen, ja keskikokoinen sai suorastaan äänivyöryn. Juuri nyt en kuitenkaan tiedä olenko edes pysymässä tässä maassa pidemmällä tähtäimellä, joten haluan olla harkitseva kaikkien, mutta varsinkin arvokkaampien ja särkyvien ostosten kanssa. Siispä olen miettinyt, että minipepun tullessa taas varastoon tilaan ensialkuun sen tyydyttämään himoani näitä kauniita vaaseja kohtaan. Mielestäni nämä ovat sekä tyylikkäitä että hauskoja yksityiskohtia kotiin. Ihmisvartaloa – jokaista sellaista – ihailevana ja rakastavana tämä olisi mun kotiin täydellinen!

* Saint Laurent Nu Pieds– sandaalit. Testasin näitä keväällä, koettuani karvaan pettymyksen Hermesillä, joiden vastaavat sandaalit eivät sopineet omaan jalkaani laisinkaan. Tehän varmasti tiedätte, että mulla on AINA jalassa tämäntyyliset sandaalit (Mangosta) ja siksi olen tullut siihen tulokseen, että olisi ihan okei satsata hieman arvokkaampiin. Nämä istuvat jalkaani ja näyttävät todella tyylikkäältä.

Uusi korvareikä jonnekin ylemmäs korvalehteä – mieluiten tietty * Maria Tashin timanttikorviksella! Jostain syystä olen viime aikoina alkanut himoita uutta korvareikää, vaikka pelkäänkin vähän kuinka paljon se sattuu, heh.

Uusi astiasto. Tämä oli itseasiassa asia, mitä aloin haluta syntymäpäivälahjaksi (kyllä on ajat muuttuneet kun laukun sijaan toivon astiastoa…) mutta tosiaan koska meille on aivan auki tämä koko muuttoasia, niin en näe järkeväksi alkaa hankkimaan särkyviä ja painavia astioita juuri nyt. Tämä toive jääköön siis odottamaan uutta kotia – mikäs sen parempaa kuin aloittaa uudessa kodissa uuden ihanan astiaston kanssa! Kuvan astiasto on Crate & Barrelin Mercer.

Ihan eniten haluaisin kuitenkin just nyt lisää pestäviä kasvomaskeja ja varsinkin treenaamiseen soveltuvia, nimittäin meillä päin maskien käyttö julkisilla paikoilla on edelleen pakollista, jopa treenatessa. Adidas, Under Armour ja Reebok on tsekattu ja kaikki koko ajan loppuumyyty! Kukapa olisi arvannut, että jonain päivänä kankaiset kasvomaskit on asustevalikoiman suosituin ja halutuin tuote? Tykkään myös kollaasin * batiikkivärjätystä maskista, vaikka vielä jotain kuukausia sitten ihmettelinkin äänen, miten ihmeessä batiikkivärjäys voikaan olla taas in. Niin sitä silmä tottuu!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X