Jenni Ukkonen

8 x (Ehkä outoa) faktaa

Teksti: Jenni Ukkonen

En omista silitysrautaa enkä “osaa” silittää vaatteita – meinaten, etten koskaan saa vaatteita sillä täydellisen näköiseksi  (ymmärrän siis muuten miten homma käytännössä toimii) ja muutenkin koko touhu tuntuu kamalan työläältä. Olen sen sijaan omistanut höyryttimen niin kauan kuin muistan, ja oikeasti jopa nautin vaatteiden höyryttämisestä. Niin nopeaa ja vaivatonta!

Rakastan patikointia ja luonnossa olemista, mutta vain päiväsaikaan; en usko, että olisin ensimmäisten joukossa lähtemässä esimerkiksi telttailemaan luontoon. Oon varmasti katsonut ja kuullut liikaa kauhutarinoita tähän liittyen ja pelkäisin kuollakseni luonnossa nukkumista!

En ole edelleekään nähnyt A Star Is Born-leffaa. Kaikista kehuista huolimatta olen melko varma, etten olisi siitä yhtä hullaantunut kuin mitä kaikki sen nähneet tuntuvat olevan, vaikka kyseessä siis varmasti onkin ihan super hyvä/viihdyttävä leffa. En osaa yhtään kertoa miksi olen ikään kuin päättänyt olla katsomatta kyseistä leffaa?

En kestä kuunnella kun ihmiset syövät, siinä on jotain mikä ärsyttää mua suunnattomasti. Tietenkään aina tältä ei voi välttyä joten todellisuudessa siis kestän kyllä sitäkin, mutta mielelläni en keskity asiaan heh.

Musta on tullut vuosien varrella todella nirso hotellien, ja varsinkin hotelliaamiaisten suhteen. Buffetit ei houkuttele mua yhtään enkä yleensä löydäkään niistä mitään mieleistä – varsinkin nykyään kun välttelen eläinperäisiä tuotteita, ja ne aamiaiset koostuvat yleensä just niistä; lihaa, munia, maitotuotteita… Parasta on, jos voi tilata listalta mitä haluaa ja se tehdään JUST sulle – ja tarjoillaan joko pöytään tai vielä parempi, omaan huoneeseen.

Rakastan pitkien välimatkojen ajamista yksin. Usein Dubaissa ollessani multa kysytään, eikö tuo n. 1,5 tunnin ajo ole tosi raastava, varsinkin jos joudun ajamaan sen yksin, ja vastaukseni on aina täysin päinvastainen. Saan ajaa motarilla suurimman osan ajasta ilman juurikaan muita autoilijoita, suosikki musiikkini pauhatessa ja kauniita hiekkadyynejä katsellen. Terapiaa parhaimmillaan!

Olen todella hidas kahvin juoja ja mua ei todellakaan saa juomaan kahviani nopeaa. Mulla menee monesti aamuisin tuplaespressoon tunti, kun nautiskelen sitä vaikka blogeja samalla lukiessani. En myöskään tykkää tulikuumasta (siis tavallisille ihmiselle kuumasta) kahvista vaan juon omani usein huoneenlämpöisenä tai jopa täysin jäähtyneenä.

En pidä turhasta valvomisesta, ja jos mulla ei ole mitään estettä mennä sänkyyn ja alkaa nukkumaan heti kun siltä tuntuu, teen niin ehdottomasti. En vaan tajua miksi valvoa, jos väsyttää? Tarpeeksi väsyneenä voin muuten nukahtaa vaikka pystyyn sillä samalla hetkellä kun silmäni alkavat lupsahdella kiinni, en ole yhtään vaativa paikan tai sen mukavuuden suhteen… mihin liittyen hassu fakta, viimeksi olin OIKEASTI nukahtamassa pystyyn kuluneena viikonloppuna, odotellessamme Usherin nousemista lavalle! Seisoimme ihan lavan edessä ja huomasin aina välillä nojaavani suoraa edessäni olevaan turvamieheen, silmiäni ”lepuuttaen”. Onneksi hän ei sentään pyytänyt mua lähtemään koko paikasta. Usherin lavalle saapuessa olinkin puolestaan sitten niin pirteä, että ihan kuin olisin nukkunut just kymmenen tunnin yöunet.

Kertokaa mulle joku outo fakta teistä itsestänne – olisi ihan huippua kuulla! 

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X