Jenni Ukkonen

8 x Nämä kauneustuotteet ostan aina uudelleen

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Useimmiten yhden kauneustuotteen loppuun käytettyäni ostan seuraavaksi kokeelle vastaavanlaisen, mutta itselleni uuden ja aiemmasta kenties vähän poikkeavan tuotteen. Kukapa ei aina välillä haluaisi kokeilla uusia tuotteita? Mutta vuosien varrella olen myös löytänyt jokusen sellaisen tuotteen, mitä en missään nimessä edes kuvittelisi vaihtavani toiseen, edes testausmielessä. Nämä tuotteet ostan siis aina uudelleen ja uudelleen edellisen loppuun käytettyäni, tai itseasiassa jo ennen kuin edellinen pääsee loppumaan:

* Banila Co Cleansing Balm

Mielestäni ehdottomasti paras voide kaikenlaisen meikin poistoon, vaikka tosiaan on myönnettävä, että kovin monia muita en ole edes kokeillut – tämä on vakuuttanut mut pitkäaikaisessa käytössä niin hyvin. Ihana koostumus ja tuoksu ja iho jää puhtaaksi, ravitun oloiseksi ja pehmeäksi.

* The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum

Tämän käytöstä saan jatkuvasti kysymyksiä, siis että miten tätä käytän. Postasin The Ordinaryn tuotteistani viime vuoden puolella, mutta tätä kyseistä seerumia levitän siis puhdistetulle iholle ensimmäisenä aamuin illoin; tämän päälle lisään sitten mahdolliset muut seerumit ja voiteet. Koen, että tämä on auttanut ihoni pysymään todella hyvänä ja puhtaana enkä missään nimessä lopettaisi käyttöä.

* Laura Mercier Tinted Moisturiser

Helppo ja toimiva sävytetty kasvovoide, joka tasoittaa ihon sävyn koostumuksen olematta liian paksu tai peittävä, ja lisäksi sisältää suojakertoimen. Olen kokeillut lukuisia eri sävytettyjä kasvovoiteita, mutta päädyn aina palaamaan takaisin tähän (mulla on tosin samaikaisesti käytösssä myös pari muuta samantyyppistä tuotetta ja käytän niitä vaihtelevasti fiiliksestä riippuen).

* Emryolisse Lait-Creme Concentre

Ihana ja helppo monitoimivoide, millä rasvaan iltaisin jalkani, käteni, polvet ja kyynärpäät. Myös tällaisia rasvoja olen kokeillut monia eriä, mutta jos mun tarvii valita vain yksi, päädyn aina tähän.

* Summer Fridays Jet Lag Mask

Rakastan tätä naamiota, enkä enää osaisi edes laskea kuinka monta tuubia olen parissa vuodessa käyttänyt. Levitän tätä kasvoille 1-2 kertaa viikossa yöksi ja näen ihossani eron lähes välittömästi. Super kosteuttava ja hoitava!

* Revitalash Eyelash Serum

Tästä olen puhunut monet kerrat ennenkin, mutta jos etsit ripsi- tai kulmaseerumia, mikä oikeasti toimii ja saa karva kasvamaan ja moninkertaistumaan, suosittelen tätä todella suurella lämmöllä. En tiedä ketään, kenellä tämä ei olisi ahkerassa/säännöllisessä käytössä (viimeistään kolmannen kuukauden kohdalla) toiminut.

* Batiste Beautiful Brunette Dry Shampoo

Paras kuivashampoo, tästä ei pääse yli eikä ympäri. Itse käytän tätä ruskean sävyistä versiota, sillä valkoiset kuivashampoot jäävät helposti näyttämään tyvessä harmaalta, ainakin omassa päässäni.

* Laneige Lip Sleeping Mask

Ihanin huulivoide, mitä olen käyttänyt. Paksu koostumus pysyy huulilla jopa yön läpi ja aamulla huulet tuntuvat todella ravituilta ja kosteutuilta. Itse käytän tätä myös päiväsaikaan, jos haluan vain kosteutta ja kevyttä kiiltoa huulille.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X