Jenni Ukkonen

9 x Instagramin suosituimmat kuluneena vuonna

Teksti: Jenni Ukkonen

1. Otin tämän kuvan puhelin sille tarkoitetussa (todella huterassa) kolmijalassa kiinni ja itselaukaisijalla. Ulkona oli todella tuulista ja pelkäsin koko ajan, että kolmijalka kaatu ja puhelimeni särkyy – tai lentää parvekkeen kaiteen yli 11 kerrosta alas.

2. Synttärikuvani, mikä selittänee tykkäysten/kommenttien määrän – niihin kun yleensä tulee onnitteluja myös niiltä, jotka eivät yleensä kommentoi tai tykkää. Vaikka alkuun “jännitin” yllättävän paljon kolmekymppikseksi siirtymistä, niin nyt on sanottava, että vuosi on sinäänsä ollut paras, että olen ollut enemmän sinut itseni kanssa kun koskaan aiemmin. Ja olihan vanheneminen Intiassa ihan huikea kokemus, yksi suosikki lomistani koskaan!

3. Kiva kuva munkin mielestäni, mutta eipä tällä sen suurempaa tarinaa ole – sekä mieheni ja minä käytiin tuona päivänä hammaslääkärissä ja sen jälkeen (tai ennen, en muista enää kummin päin) kävelemässä City Walkilla, missä kuva siis otettu.

4. Tämä on itseasiassa melko varmasti oma suosikkikuvani koko vuodelta. Olimme juuri saapunut Intiaan, tähän aivan ihanaan retriittiin missä vietimme viikon, ja maisemat olivat niin huikeat keskellä metsää ja vuoria, että ne vetivät sanattomaksi useampaan otteeseen. Tänne on päästävä uudelleen!

5. Jes, olihan nuo ilotulitukset ihan hienot viime uutena vuotena, mutta tänä vuonna en taida postata niitä seinälleni, sillä ne tuntuvat aina päätyvät top suosituimpiin kuviin, heh…

6. Toinen City Walkilla napattu kuva, tällä kertaa bestikseni ollessa käymässä. Hän tutustutti mut tällä reissulla Urth Caffen blendattuun minttu bobateehen, mitä käyn nykyään hakemassa aina, kun olen lähistölläkään. Super hyvää!

7. Sharjahin moskeijan alueella napattu kuva – en kyllä osaa sanoa, miten juuri tämä päätyi suosituimpiin kuviin, mutta okei!

8. Niin random kuva, ja muistan edelleen, että mietin pitkään postatako tätä ollenkaan… näköjään kannatti.

9. Ainoa oikealla kameralla napattu kuva, joka päätyi suosituimpiin kuviin – ja mistä itse en oikeastaan pidä enää nyt katsoessani yhtään. Usein kyllä tuntuukin että kuvat, mistä itse pitää eniten, eivät saa juuri yhtään tykkäyksiä, ja ne, minkä kanssa epäröi, ovat yhtäkkiä kaikkien suosikkeja. Oletteko huomannut samaa ilmiötä?

Millaisia kuvia teidän suosituimpiin kuului tänä vuonna? Itse selvitin nämä Best Nine-sivuston kautta, kuten myös aiempina vuosina.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X