Jenni Ukkonen

9 x Paljastus

Teksti: Jenni UkkonenPostaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Olen ehdottomasti tehokkaimmillani aamuisin, ehkä noin tuntinen heräämisestä, ja vähiten tehokkain iltapäivällä ja illalla. Muutenkin pidän aamuista iltoja enemmän, enkä ymmärrä, mistä jotkut löytävät energiaa tehdä asioita vielä illallakin. Mulla ei tepsi enää kahvikaan siinä vaiheessa!

Rakastan perunaa ja voisin syödä sitä varmasti joka ikinen päivä siihen kyllästymättä. Uunissa tehdyt lohkot (himalajansuolalla, mustapippurilla ja yrittiseoksella maustettuna) on suosikkini, mutta tietty myös perunamuusi ja uudet perunat voilla on ihan parasta. En muuten kuitenkaan syö perunaa päivittäin tai viikottain (tai edes joka kuukausi).

Aina kun otan kananmunakennosta pois munan tai kaksi (tai montako nyt ikinä otankaan) uudelleenjärjestelen jäljelle jäävät munat niin, että ne ovat symmetrisesti kennossa. En VOI olla uudelleenjärjestelemättä niitä!

Meillä on ollut perheessä aina koiria; niin kauan kuin muistan. Siispä kasvaessani ajattelin aina olevani 100% koiraihminen, enkä juurikaan välittänyt kissoista – tosin en myöskään pelännyt, inhonnut tms. Mutta nyt kun meillä on ollut kissa vuoden ajan, olen totaalisen myyty kissoille. Toki rakastan edelleen myös koiria ja jonain päivänä haluan myös oman koiran, mutta juuri nyt en osaisi kuvitella itselleni kissaa sopivampaa lemmikkiä – ja kenties siis sanomattakin selvää, että kissamme on kietonut itsensä totaalisesti pikkusormiemme ympärille! Lisäksi olen sitä mieltä, että oma persoonani on paljon enemmän kissamainen, kuin koiramainen.

Mun on aina pakko käyttää vartalovoidetta suihkun jälkeen, enkä ymmärrä, miten joku voi skipata sen.

Yksi suosikkini YouTubessa on Vox-kanava; he julkaisevat todella kiinnostavista aiheista videoita, joita on helppo seurata esimeriksi samalla kun kokkaan ja opin oikeastaan joka videosta jotain uutta, joko historiasta tai nykyhetkestä. Suosittelen!

En ole oikeastaan koskaan ns. hangry (eli nälkäkiukkuinen?) mutta mikäli olen janoinen, enkä pääse heti juomaan vettä, tulen helposti kiukkuiseksi ja tuntuu, että kaikki on sillä hetkellä huonosti. En siis kestä janoista tunnetta siis juuri yhtään.

Olen ollut vähän se tyyppi, joka säilyttää joka ikisen asian pakkauslaatikoista paperikasseihin, mutta nykyään yritän toden teolla päästä siitä irti ja todella miettiä, pitääkö joka ikinen laatikko (esim. vedenkeittimen) todellakin säilyttää siltä varalta, että sitä vaikka jossain tulevassa muutossa tarvii, vai voi siinä tilanteessa keksiä jonkun toisen, kenties vielä kätevämmän ratkaisun – ja sen sijaan olen käynyt viimeiset pari viikkoa kaikkia lukuisia kaappejamme läpi ja yrittänyt heittää mahdollisimman paljon turhaa ja ylimääräistä materiaalia pois. Kiinnostaisi tietää, säilyttääkö kukaan muu jopa ihan turhia pakkausmateriaaleja kotona?

Juuri nyt haaveilen, että mulla olisi joku hyvä syy ostaa kaunis beige villakangastakki (ja mahdollisuus käyttää moista) – valitettavasti olen miettinyt pääni puhki, mutta Arabiemiraateissa vietetyt pari edellista talvea ovat todistaneet, ettei sellaiselle todellakaan ole tarpeeksi tarvetta.

 

P.S. Kenelle muulle tuli yllätyksenä, että nykyään marraskuussa onkin kaksi isoa alennusshoppailupäivää? Tänään, 11. marraskuuta vietetään isänpäivän lisäksi (onnea teille kaikille!) Singles Dayta eli sinkkujen päivää ja 23. marraskuuta jo tutummaksi tullutta Black Fridayta. Kaksi loistavaa päivää tehdä jouluhankintoja! Tsekkaa ainakin nämä (voimassa vain tänään):

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X