Jenni Ukkonen

9 x Viimeisin

Teksti: Jenni Ukkonen

Viimeisin viesti

Siskoltani – pyysi avaamaan Skypen, jotta voimme jutella aamutoimien oheella.

Viimeisin ruoka

Lounas; avokadopasta. Meillä alkaa yleensä torstaisin olla jääkaappi ja kaapit muutenkin vähän tyhjillään, joten tähän oli tyydyttävä. Mutta maistui kyllä hyvin, ei siinä!

Viimeisin itku

Olen tunteellinen ja tirautan kyyneliä helposti esimeriksi tv-sarjojen tai leffojen parissa. Viimeksi taisinkin tihrustaa itkua jossain tunteikkaassa kohdassa kesken tv:n katselun. Tähän pitää myös todeta, että olen kyllä todella onnekas, etten ole joutunut itkemään surusta pitkään aikaan.

Viimeisin nauru

Joku hölmö juttu, mistä vitsailimme mieheni kanssa – niitä tulee päivän mittaan monia.

Viimeisin hermostuminen

Hermostun helposti turhanpäiväisistä asioista, tosin huomaan sen heti itsekin ja muistutan itseäni heti relaamaan. Todennäköisesti hermostuin tyyliin siitä, ettei mieheni kuunnellut, mitä sanoin, ja jouduin toistamaan itseäni.

Viimeisin ostos

Aiemmin viikolla tilasin Mangosta leopardikuvioidun midihameen, valkean neuleen, helmikorvakorut ja mustat nilkkurit – toivottavasti ne tulevat ennen lomalle lähtöä! Jos puhutaan mistä tahansa ostoksesta, niin Pumpkin Spice Latte Starbucksista (huom! mikäli se on teistäkin aivan liian makea sellaisenaan, niin pyytäkää puolet vähemmän siirappia – eron maistaa!)

Viimeisin muutos sisustuksessa

Lasketaanko siivoaminen? Torstai on aina siivouspäiväni, eli aamu alkoi imuroinnilla ja paikkojen järjestelyllä. Luvassa olevia tulevia muutoksia: aion viimein tilata lamput huoneiden kattoihin (kyllä – 10 kuukautta myöhemmin meillä roikkuu edelleen pelkät hehkulamput katossa…) ja työpöydän ja tuolin tulevaan työhuoneeseeni.

Viimeisin lukemani blogiteksti

Avasin juuri tänä aamuna Bloglovinin kautta kerralla kaikki uusimmat, itseltäni vielä lukematta jääneet postaukset, eli niitä on pikemminkin nyt lukuisia odottamassa lukemista. Yksi oli tämä Coco Sweet Dreamsin postaus, mistä sain siis itsekin innostuksen juuri tähän postaukseen.

Viimeisin suunnitelma

Tuntuu, että koko kuluneen viikon olen suunnitellut ohjelmaa häämatkaamme varten; etsinyt paikkoja, mitkä on PAKKO nähdä, etsinyt kahviloita ja ravintoloita, missä on käytävät ynnä muuta, ja merkkaillut niitä google mapsiin samalla niistä listaa ylös kirjoittaen. Seuraavaksi yritän hahmottaa, mitkä kohteet ovat toistensa kanssa samoilla alueilla, jotta voin miettiä ns. päiväohjelmat jokaiselle päivälle. Tarkkaa puuhaa! Oletteko te suunnittelijoita vai ”go with the flow” matkalle lähtiessä? Niin joo, ja juuri hetki sitten suunnittelimme, että menemme tänä iltana leffaan, eli se on varmasti se aidosti viimeisin suunnitelma.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X