Jenni Ukkonen

a bling thing

Teksti: Jenni Ukkonen

Heti tähän alkuun pieni muistutus, eli suurin osa huuto.nettiin laittamistani koruista sulkeutuu nyt aamupäivällä 🙂 Jos siis jokin kiinnostaa ihan oikeasti niin viimeiset mahdollisuudet alkaa olla tässä!
Paljon koruja on tosiaan lähdössä, mutta vielä on paljon jäljelläkin. Oon kuitenkin alkanut nyt selkeyttää itselleni sitä, mitä oikein koruiltani haluan, ja tullut siihen tulokseen että suurin osa juurikin noista rihkamakoruista saa luvan lähteä. Ensinäkin koska käytän koruja niin vähän, ja toiseksi koska arvokkaampia koruja on vaan kivempi käyttää :p On siis parempi että hankkiudun eroon kaikista käyttämättömiksi jääneistä koruistani ja keskityn vain harvoihin ja valittuihin: alan koota kaikessa rauhassa jouluna saamaani Thomas Sabon charm -rannekorua ja hankin toivottavasti lisää House of Harlown ihanan etnisiä koruja. Toivoisin myös omistavani vielä jossain vaiheessa CC Skyelta ainakin Double Wrap Braceletin, ja ehkäpä joskus tulevaisuussa muutaman Kenneth Jay Lanen cocktail -sormuksen…
Tällä hetkellä on kuitenkin yksi koru ylitse kaikkien muiden- tämän haluan nyt heti!

bymale_des1
Oon niiiiin mielettömän ihastunut ylläolevaan kaulakoruun (ja by Malene Birgerin kevätmallistoon muutenkin), etten pysty lopettamaan sen ajattelemista! Koru sopisi ihan loistavasti niin arkeen kuin juhlaan (kuvat todisteena) ja muuttaisi kaikista tylsimmänkin kiinnostavaksi. Siis kuvitelkaa tuo harmaan perustopin tai teepparin päälle- olisiko vähän eri meininki asussa? Tällä hetkellä korulla on kuitenkin hippasen liikaa hintaa, eli ei, vielä en ole sitä tilannut 😀 Mutta jos se laitettaisiin joskus edes ihan pieneen alennukseen olisi asia heti aivan toinen… mulla nimittäin jää taatusti harmittamaan, jos en saa tuota itselleni ennemmin tai myöhemmin!

Lue myös

X