Jenni Ukkonen

a mini problem…

Teksti: Jenni Ukkonen

Okei mulla ärsyttää koko ajan enemmän ja enemmän etten ehtinyt saada sitä Asusin Eeepc 1001ha -konetta ennen Thaimaan matkaa. Se oli just söpö ja vieläpä kaikista edullisin miniläppäri mihin oon törmännyt. Sen sijaan mulle on nyt tulossa hieman uudempi versio siitä. Musta kyllä tuntuu että se on vähän enemmän kuin mitä halusin, koska tarkoitukseni ei todellakaan ollut ostaa mitään testivoittajakonetta vaan edullinen lomakone.
eeepc1008
EeePC 1008HA Seashellin muotoilu huokuu merellistä ympäristöä sekä simpukankuorta. EeePC 1008HA on ohut ja elegantti minikannettava linjakkaalla muotoilulla sekä kiiltoviimeistellyllä ulkokuorella. EeePC 1000HA:ssä on tehokkaampi Intel Atom N280 -prosessori ja käyttöjärjestelmänä Windows 7 Starter.
Heh, hieno kuvaus mutta ihan oikeasti, miten tuo käyttöjärjestelmä- kuinka paljon se poikkeaa XP:stä? Onko kenelläkään kokemuksia jaettavana? Eniten kiinnostaisi kuulla pystyykö siihen lataamaan mitään kuvanmuokkausohjelmia (Photoline ja Picasa on tietty suosikkini mutta ihan mikä tahansa käy, kunhan sillä voi muokata kuvan kokoa ja säätää värejä), vai onko tuo käyttis puhtaasti surffaamiseen ja muistiinpanojen kirjottamiseen?
Apua kaivattaisiin taas pikaisesti, vaikkei mulle olekkaan vielä soitettu Anttilasta että koneen voisi hakea… jos tarpeeksi moni sanoo ettei tämän koneen hankkiminen kannata, pitää kai ottaa se paljon ristiriitaisia tunteita herättävä Acer Aspire!

Lue myös

X