Jenni Ukkonen

all good things

Teksti: Jenni Ukkonen
agt1

Ihanan viikon piti sitten loppua, hyvästit jätettiin heti aamutuimaan ja nyt jään odottaan joulua jolloin taas näen yhden rakkaan 🙂 Viikko oli kuitenkin loistava ja nautin siitä ihan täysin – tän voimin jaksaa taas puurtaa eteenpäin! Sen vielä sanon että kyllä Lontoo näyttääkin vaan niin eriltä kun on joku jonka kanssa jakaa se. Kun on joku joka puristaa kädestä tiukemmin kun ylittää tietä tai johon voi puristautua kiinni täydessä metrossa… 🙂

Mutta se siitä! Jos viime viikko oli täällä blogissa vähän hiljaisempi, niin tällä viikolla tulee varmaan juttua senkin edestä – niin paljon on kerrottavaa ja paljon tuli mieleen juttuja joista postata. Mutta nyt täytyy eka selvitä koulupäivästä, joten palaillaan illemmalla!

(Ps. Taas kerran kaikille kyselijöille – kaikki spekuloivat ynnä muut turhan henkilökohtaiset ja blogin keskeiseen sisältöön liittymättömät kommentit jää jatkossakin julkaisematta, olipa ne kuinka mukavia tahansa. Viimeisen kuukauden aikana lukijamäärät on kasvaneet taas sellaisella kohinalla etten todellakaan aio jakaa mitään ylimääräistä täällä. Ymmärrätte varmasti että muuten juttu yksinkertaisesti räjähtäisi käsiin :))

Lue myös

X