Jenni Ukkonen

arkimeikki

Teksti: Jenni Ukkonen

Toivottavasti kaikilla on ollut kiva pitkäperjantai! Itse oon viettänyt lähes koko päivän siivoten, sillä muhun on nyt iskenyt joku ihme vimma tuhlata kaikki vapaapäivät kaappeja ja laatikoita järjestellen… onneksi nyt on sitten niin putipuhdasta, että loput lomapäivät saan viettää tehden kaikkea muuta :p
Järjestelin ihan viimeisenä peilipöytäni laatikot, ja innostuin samalla kuvaamaan meikkejäni. Tässä tulisi siis toivottu postaus arkimeikistäni (en kuitenkaan jaksanut meikata kuvien oton lomassa, joten lopputuloksesta mulla ei ole kuvaa- yrittäkää kestää!).

mup11
mup1
Kokonaiskatsaus tuotteisiin, joita käytän arkimeikkini tekoon. Näyttää paljolta, muttei kuitenkaan ole! Sanoisin että koko meikkiin menee yhteensä viitisen minuuttia, tosin se sujuu tarpeen vaatiessa vielä nopeammin.

mup2
Pohjustus on tietysti tärkeää, jotta meikki pysyy paikallaan koko päivän. Ennen kosteusvoidetta levitän iholle i.d. BareVitaminsin Skin Rev-er Upper -voiteen, ja kosteusvoiteen päälle Smashboxin Photo Finish -primerin. Silmien alueella käytän Lumenen Beauty Base Eyeshadow primeria.

mup3
mup33
mup333
mup3333
Sitten virheettömän ihon tekoon! Kuten näkyy, mulla on käytössä kaksi meikkivoidetta: rakas i.d. BareMineralsin Mineral Foundation sekä uudempi mineraalimeikkivoide Nude Diorilta. Jälkimmäisen oon ottanut käyttöön jokunen viikko sitten, ja oon ollut siihen niin ihastunut, että i.d.:n käyttö on jäänyt aika vähälle… vaikka kyllä mun on kuitenkin sanottava, että siitäkin huolimatta se on yhä mun suosikki- millään muulla ei saa kasvoihin samanlaista hehkua 🙂 I.d.:n Mineral Veilin vedän Diorin meikkivoiteen päälle.

mup4
mup44
mup444
Aurinkopuuterit on poskipunien oheella suosikkituotteitani- kukapa ei haluaisi kauniin päivettyneitä kasvoja? Tällä hetkellä käytössä on I.d.:n tummahko mattasävy “Warmth” sekä Too Facedin kimalteleva Pure Bronze. Ekaa levitän kaikkialle kasvoihin, jäkimmäistä käytän korostamiseen.

mup5
mup55
mup555
Terveellisen hehkuvat punaposket luon joko Chanelin sävyllä “In Love” tai Lily Lolon “Rosebud” -mineraalivärillä. Chanelin on kivan persikkainen, Lily Lolon tummempi ja ruusuinen.
mup6
mup66
mup666
mup6666
mup66666
Kulmakarvat muotoilen ojennukseen E.L.F.:in kulmavärillä ja ripsivärinä mulla on tällä hetkellä YSL:n Faux Cils. Pakko sanoa että oon ollut siihen hippasen pettynyt, ja se sattui vielä kuivumaan tosi nopeasti 🙁 Kohta pitää ostaa uusi ripsari, ja veikkaan että palaan takaisin suosikkiini, eli Maybellinen Lash Stilettoon. Loistava hinta-laatusuhde ja oikeasti toimiva tuote!
Arkisin pidän silmämeikin simppelinä, ja laitan vaan fiiliksen mukaan jompaa kumpaa ruskeaa luomiväriä: I.d.:n “Java” tai tavaramerkkini, Too Facedin “Dirt Bag“. Jälkimmäinen on luumunvivahteinen ja kimaltava ruskea, kun taas Java on hyvin matta.

mup7
mup77
Lopuksi vielä sipaus huulipunaa- suosikkini on Smashboxin täydellinen nudesävy “Elegant“. Sen värikkäämpää en osaisi laittaa edes juhlaan!
Siinäpä on mun arkimeikki kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ilta/juhlameikistä se eroaa ainakin siten, että illalla teen silmämeikistä vahvemman ja käytän sen tekoon hieman enemmän aikaa- leikin vaaleammilla ja tummemmilla sävyillä jne. Luomiväreissä ruskea on kuitenkin se mun värini, aivan kuten vedän huulet aina nudeiksi.
Mutta nyt siirryn kynsieni pariin- lakka on lohkeillut sen näköiseksi, että nyt kaivataan ihan uutta väriä 🙂 Palaillaan!

Lue myös

X