Jenni Ukkonen

Arkimeikki

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

En ole todella pitkään aikaan postannut meikkeihin liittyen, ihonhoidosta olenkin postaillut sitten senkin edestä moneen otteeseen. Olen kieltämättä vähän tapojeni orja meikkaamiseen suhteen ja saatan suosia yksiä ja samoja tuotteita jopa vuodesta toiseen, eli kovin usein meikkipussiini ei tule sen suhteen muutoksia… Nyt ajattelin kuitenkin, että voisi olla hyvä aika vilauttaa, miltä mun arkimeikki nykyään näyttää – mitä teen tavallisimmin (tai aina) ja mitä tuotteita suosin?

Pohja

Meikkivoiteiden sijaan käytän useimmiten BB tai CC-voiteita, ehdottomasti kera aurinkosuojakertoimen. Juuri nyt käytössä on vaihtelevasti Innisfree Eco Natural Green Tea BB Cream (rakastan tämän paksua ja peittävää, iholla kauniin kuulasta koostumusta), Laura Mercier Tinted Moisturiser (huomattavasti kevyempi peittävyys, tasoittaa ihon sävyn kivan luonnollisesti) ja L’Oréalin Glam Nude BB Cream (yllättäjä, mistä olen pitänyt todella paljon – kauniin luonnollinen, tasainen ja matta lopputulos! Linkki samantyyliseen tuotteeseen).

Peitevärinä mulla on tällä hetkellä testissä Tarten Shape Tape minikoossa (olen kyllä tykännyt, voisin ostaa täysikokoisenakin) ja  KKW Beautyn peiteväri.

Ostin ihan hiljattain uuden aurinkopuuterin Marc Jacobsilta; useampi seuraamani kauneustubettaja kehui tätä, joten kun tuli aika uusia, suuntasin heti Marc Jacobsin hyllylle. Hintava, mutta todella suurikokoinen eli uskon olevan myös riittoisa. Poskipuna on Mujin kätevä pieni paletti raikkaan roosan sävyissä. Taputtelen kevyesti sienellä poskipäille Lumenen Instant Illuminizer.

Puuteria käytän kiinnittämään silmänalusten, t-alueen, nenän ja leuan meikit. Tällä hetkellä käytössä KKW Beautyn hienojakoinen puuteri.

Kulmat ja silmät

Tällä hetkellä käytössä korealaisen Etude Housen kulmakynä (todella samanlainen Anastasian kulmakynän kanssa, paitsi että huomattavasti edullisempi hinnaltaan), värityksen jälkeen laitan kulmat vielä ojoon L’Oréalin Brow Artist Plumperilla.

Silmissä mulla on nykyään lähes aina KKW Beauty x Mario paletin vaaleanruskeaa sävyä, ulommissa kulmissa punertavanruskeaa sävyä ja silmien sisänurkissa vaaleaa kimalletta. Teen kevyen, kissamaisen rajauksen tummanruskealla luomivärillä ja laitan sitä myös ohuesti alaluomelle. Oon tykännyt tästä paletista todella paljon; laatu ja sävyt on kohdillaan! Reissuun lähtiessä jätän tämän paletin kotiin ja otan mukaan Tarten tarteist PRO To Go-paletin, missä on käytännössä kaikki nuo samat käyttämäni sävyt vaaleinta lukuunottamatta – myös todella laadukas paletti. Ripsarina juuri nyt Milk Beautyn Kush High Volume Mascara, mikä toimii eikä ole sinäänsä valittamista, mutta uusi ripsari on hankinnan alla. Olen miettinyt palaavani Lancomen Hypnose-ripsariin, ellei teiltä sattuisi irtoamaan jotain super vahvaa suositusta?

Huulet

Arkisin sipaisen huulille joko hieman sävytettyä huulivoidetta (esim. Maybelline Baby Lips), tai Charlotte Tilburyn Pillow Talkia, mikä on ehdottomasti suosikki huulisävyni koskaan. Täydellisen luonnollinen, aavistuksen roosahtava mattapuna!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X