Jenni Ukkonen

autumn wanties list

23.9.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Sateinen syys sää saikin haaveilemaan vielä kunnon syksyisistä vaatteista! Vaikka koenkin että mulla on syksyksi melkein kaikki vaatteet sun muut mitä kaipailen, niin pienen pieni ostoslistakin löytyy – näiden kera olisi täydellistä jatkaa tätä uutta vuodenaikaan!

Nahkatakki täältä, saappaat täältä, huivi täältä, farkut täältä, nilkkurit täältä

Oon jo aika kauan haeskellut lämpimän ruskean sävyistä nahkatakkia, ja esimerkiksi tämä yksilö on ihan upea! Myöskin uudet ratsastussaappaan malliset jalkineet olisi etsinnässä, juuri tuollaisena kaksivärisenä tai ihan vaan mustina. Ennestään mulla on parin vuoden takaa ruskeat, mutta ne ei mun jaloissa ole kaikista parhaimmat ja jääneet siksi aika vähälle käytölle… Mulberryn klassikkohuivinkin haluaisin nyt vihdoin itsellesi, rakastan sen lämmintä väristystä! Tummansiniset farkut on myöskin ostoslistalla, kuin myös mustat korolliset nilkkurit joilla on kuitenkin OIKEASTI hyvä kävellä (eli vähän platoakin pitää olla!) :DEi siis mikään ihan mahdoton lista, eiköhän näistä syksyn mittaan saa toivottavasti hankittua :)My little shopping list for the new season: a warm brown leather jacket (love this one!), riding boots in either two tone colour or black, Mulberry checked scarf (love the colours,so autumny!), dark blue jeans and heeled ankle booties that are actually good to walk with!

Sis. mainoslinkin

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Cheers to the final weekend before the Christmas holiday 🙏 The countdown is on... #desert #sunset #rcmemories

jenniukk

Kommentit (22)

Tosi kiva kuulla, ties vaikka menisi sitten tilaukseen 😉

Aren’t they 🙂

Mäkin oon alkanut lämpeemään tollasille kaksvärisille bootseille, vielä vuosi sitten katsoin kauhulla että kuka tommosia käyttää?? 😀 Niin se maku muuttuu!

Mä kaipailisin myös syksyksi joitain ihania nilkkureita ja nuo kyllä on aika kivan oloiset siihen tarkoitukseen! 🙂

Heh no niinhän se muuttuu 🙂 Mutta onhan ne aika käteviä jos on vaikka ruskeaa ylhäällä ja mustaa alhaalla, menee sitten monen eri värisen laukun kanssa heh :p

Nuo näyttää kyllä tosi hyviltä, ei liian korkeat! 🙂

Kuulostaa aika samalta. 🙂 Minullakin hakusessa mustat nilkkurit, ruskea nahkatakki ja tummansinisen farkut. 😛 Lisäksi haluaisin burgundyn väriset housut, mutta muuten minunkin vaatekaappi alkaa olla ihan hyvällä mallilla. 🙂

Hei, ymmärrän jos et halua tähän kysymykseen vastata, mutta olisi mukavaa jos vastaisit. 🙂 Olen kiinnostunut opiskelusta Lontoossa, mutta onko sielä kaikki yliopistot maksullisia? Paljon yksi lukuvuosi maksaa?

Voii burgundyt housut olisi myös aivan ihanat! Toivottavasti sielläkin löytyy kaikki syksyn mittaan 🙂

Juu on maksullisia ja nyt kun maksuja on nostettu ne taitaa olla n. 9000 tai 10 000 punnan luokkaa/vuosi useimmissa kouluissa 🙂

Mä olen kanssa miettinyt tota mulberryn huivia, se vaan sopis todella monen asun kanssa vaikka minusta yksinään se on jotenkin vähän tylsännäköinen 🙂 Meinasitko itse hommata tuollaisen vähän vihertävän sävyisen ?
http://beglassyandfabulous.blogspot.com

Juu varmaankin juuri tuon sävyn itsellesi otan 🙂

Ah lucky you! 🙂

No eikös!! 🙂

Oi onpas kyllä hyvännäköiset! 🙂

Omaanki listaan kuuluu mustat nilkkurit, vähän himottais myös punaset mokkakankaalla.. 🙂

Nekin voisi olla kyllä aika makeat 😉

Mulla on juuri nuo mustat nilkkurit ja voin kyllä suositella. On todella hyvät jalassa. 🙂

Tosi kiva kuulla, ties vaikka menisi sitten tilaukseen 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *