Romescokastike
Espanjalaiset pienet suupalat, tapakset, tihkuvat hyvää makua. Paahdetuista paprikoista valmistettu romescokastike sopii levitteesi tai dippikastikkeeksi.
Ainekset
Romescokastike:
- 3 suippopaprikaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 tomaattia
- 2-3 viipaletta maalaisleipää
- 1/2 dl oliivöljyä
- 2 rkl punaviinietiikaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- (punaista chiliä)
Valmistusohje
1. Puolita paprikat pitkittäin ja poista kannat sekä siemenet. Grillaa paprikoita 250-asteisessa uunissa ritilällä kuoripuoli ylöspäin noin 15 minuuttia. Pane paprikat vahvaan pakastepussiin höyrystymään 10 minuutiksi. Ota paprikat pussista ja poista kuoret sormin tai veitsen avulla.
2. Kuori valkosipuli, halkaise tomaatit ja leikkaa leivät kuorettomiksi.
3. Pane kaikki ainekset sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous