Jenni Ukkonen

beach must haves

Teksti: Jenni Ukkonen

Multa on kyselty meinaanko tehdä jotain pakkauspostausta ennen lomalle lähtöä- vastaus on että todennäköisesti kyllä. Jos vaan ehdin! Mutta tarvitaanko 30 asteen helteeseen muka paljon? Sanoisin että tärkeimmät muistettavat on: bikinit, keveä tunika, shortsit, sandaalit, aurinkolasit, päätä suojaava hattu sekä tietysti suojakertoimet niin vartalolle kuin hiuksille!

beach1
H&M Garden Collection = lovelovelove. Siitä mallistosta tulee hankittua varmaan useampikin juttu, jos suinkaan onnistuu! Täydellisiä kesävaatteita 🙂 Koru & aurinkolasit Asosilta, Clarinsin aurinkosuojat googletettu…

Ps. Edelliseen postaukseen liittyen- iso kiitos kaikille kommentoijille! Olin menossa tänään ostamaan Asusin Eeepc:tä, mutta valitettavasti se on saatavilla vasta kuukauden kuluttua. Kokeilen vielä ehdinkö saada ko. koneesta uudemman mallin ennen lähtöä, mutta tuskin onnistuu sekään 🙁 Tällä hetkellä mietin siis kakkosvaihtoehtoani eli Acerin Aspirea- mikä jakoi muuten todella paljon mielipiteitä! Pienellä jännityksellä jatketaan viikkoa, ilmoittelen sitten mihin lopulta päädyin!

Lue myös

X