Jenni Ukkonen

Bestisviikko (muutama vinkki Dubaihin ja RAK:iin)

Teksti: Jenni Ukkonen

Oikein ihanaa ja rauhallista sunnuntai-iltaa sinne! Toivottavasti viikonloppu ja koko tämä kulunut viikko on mennyt hyvin. Mun bestis kävi tällä kuluneella viikolla täällä Ras Al Khaimahssa luonamme, mieheni ollessa puolestaan työmatkalla. Vaikka nautinkin olla myös yksin eikä mua siis hänen reissaamisensa haittaa yhtään, niin kyllä tuli niin sopivaan saumaan ja tarpeeseen saada rakas ystävä kylään sille ajalle. Viikkon mahtui pari päiväreissua Dubaihin, kivoja kahviloita, monta tuntia Taylor Swiftin biisejä, muutama super hyvä yhteistreeni, sushia ja tryffeliranskiksia kolmena peräkkäisenä päivänä, auringonottoa ja mitä vielä… Kaiken kaikkiaan ihan huippu rento ja hauska viikko! Nyt mulla on tässä pari viikkoa aikaa, ennen kuin siskoni tulee tänne jo toistamiseen – silloin ehkä taas vähän samanlaista kaavaa hänen kanssaan. Onni on ystävät ja läheiset, jotka jaksavat lentää useamman tunnin tullakseen tänne luokseni (nyt pitää tosin alkaa kohtapuolin suunnitella myös omaa seuraavaa Suomen reissua…). Tässäpä jokunen puhelimella viikon aikana napattu kuva ja vinkki tänne päin suuntaaville:

Yksi suosikkikahviloistani Dubaissa on Comptoir 102, minkä yhteydestä löytyy myös kiva konseptiliike (en malttanut olla nappaamatta mukaani kimppua kuivattuja laventeleja!). Kävelymatkan päässä on myös La Mer, missä yhdistyvät julkinen ranta, useampi kiva ravintola ja kahvila sekä putiikkeja.

Parker’s oli Siirin bongaus jo ennen tänne tuloa – ihan super kiva kahvila/ravintola esimeriksi aamiaista, lounasta tai ”jotain hyvää” ajatellen (testasimme aiemmin viikolla myös marjaisat french toastit, mitkä oli ehdottomasti parhaimpia maistamiani french toasteja!).

City Walkilta juuri lähtöä tehdessämme Siiri aloitti yhtäkkiä kamalan metelin (:D) – hän oli bongannut Urth Caffen, mistä sai hänen mukaansa mitä parhainta tee bobaa. Eikä muuten ollut liioittelua! Kävimme täällä viikon aikana kahdesti nappaamassa blendatut bobajuomat mukaan ja voin kertoa, että sekä Moroccan Mint että Earl Grey-juomat ovat niin hyviä, että jatkossa täällä tulee käytyä varmaan kutakuinkin joka Dubai-reissun aikana, heh!

Vietimme yhden kokonaisen päivän Ras Al Khaimahin Waldorf Astorian rannalla. He uudistivat hiljattain aikuisten allasalueen/baarin yhteistyössä Buddha-Barin kanssa ja sen myötä sinne ilmestyi niin hyvä menu, että kävimme siellä tosiaan tämän päivän lisäksi myös parina iltana syömässä… Suosittelen lämpimästi testaamaan sushit läpi – ja ne tryffeliranut! Seuraava deitti-ilta mieheni kanssa suuntautuu todellakin tänne; äärimmäisen tervetullut uutuus RAK:iin!


FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X