Jenni Ukkonen

Bette Box – kokemukseni ja arvioni sisällöstä

Teksti: Jenni Ukkonen
Bette Box

Bette Box

Bette Box saatu testiin blogin kautta.

Oletteko te jo tutustuneet Bette Boxiin? Kyseessä on kuukausittain postitse tilaajille tupsahtava paketti, jonka vaihtuva sisältö tarjoaa niin täysi- kuin matka/testikokoisia kauneustuotteita: sekä uutuuksia, että klassikoita. Itse olen lukenut mielenkiinnolla Annan blogikollegani Minnan mielipiteitä kuukauden boksin sisällöstä jo pidemmän aikaa, mutta hiljaittain sain mahdollisuuden testata boksia myös täältä Dubaista käsin. Itselleni tuli postitse syyskuun boksi, joten tätä samaa ei enää ole näin jälkikäteen mahdollista saada, mutta idea joka boksissa lienee enemmän tai vähemmän sama.

BETTE BOX – MY THOUGHTS ON THE BOX. My dear international readers: I won’t go into a detailed translation in this post, as it is about a Finnish subscription beauty box and therefore I’d say it’s more relevant to Finnish people only. If there’s anything you’d like to ask me in regards of this box or post itself, please do not hesitate to leave me a comment below or email me directly! Speak to you soon!

Bette Box

Bette Box

Syyskuun boksista löytyivät täysikokoisina Lumenen Nordic Chic Soft Matte puuteri, Blistexin Bliss Flip Ultra Mosturizing huulivoide ja Nivean Creme Care Waterproof silmämeikinpoistoaine, matka/testikoossa Vichy Minéral 89 Daily Booster tiiviste ja Schwarzkopf BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo. Ekstrana tulivat näytteet Vichyn virkistävästä vartaloemulsiosta ja Kenzon uutuustuoksusta, sekä täysikokoinen paketti SB12 Boost-ravintolisäpurkumeja.

Kauneustuotteista ylipäätään nauttivalle tällainen sekalaisia tuotteita sisältävä paketti on mieleen, olipa kyseessä täysi- tai testikokoisia tuotteita – esimerkiksi huulivoidetta ei ehkä tulisi itselle mieleen ostaa, mutta kun sellaisen saa, tulee sitä varmasti käytettyä. Voitteko uskoa, että tämä onkin ensimmäinen Blistexin huulivoiteeni koskaan! Myös silmämeikin poistoaine oli mieluinen löydös, sillä täällä Dubaissa käytän päivittäin vedenkestävää ripsiväriä, ja siksi myös poistoainetta menee paljon.

Bette Box

Itseäni eniten paketin sisällöstä kiinnostivat seuraavat kolme tuotetta (vaikkakin tosiaan, kaikki pääsevät kyllä käyttöön ja testiin, ehdottomasti!):

Bette Box

Tämä vahvistava tiiviste sisältää mm. lähdevettä ja hyaluronihappoa. Se toimii ulkoisia haittatekijöitä vastaan, puhdistetuille kasvoille ensimmäisenä levitettynä. Vaikka boksissa tuli vain testikokoinen versio, uskoisin tämän pienenkin pullo kestävän hetken käytössäni.

Bette Box

Lumene on mielestäni ihan loistava merkki tästä suomalaisesta boksista löytyväksi – varsinkin nyt, kun Lumene on kenties suositumpi kuin koskaan aiemmin. Täysikokoinen puuteri (arvontaan 17,90e!) on ultra-hienojakoinen ja pehmeä ja jättää ihon pinnalle satiinisen mattapinnan ja joka kestää pitkään.

Bette Box

Minulla oli aiemmin tapana pestä hiukseni kerran viikossa syväpuhdistavalla shampoolla, kunnes käyttämäni shampoo loppui, enkä saanut ostettua uutta tilalle. Tämän myötä voisin elvyttää tuon aiemman tapani, nimittäin erityisesti Dubaissa huomaan hiusteni rasvoittuvan paljon aiempaa nopeammin. Tällä lähtevät pois hiuspohjan liiallinen tali sekä muotoilutuotteiden jämät – samalla shampoo lupaa tasapainottaa pohjaa ja jättää hiukset ihanan puhtaiksi.

Kuten jo todettu, minun kohdalleni osui mieluisia ja itselleni hyödyllisiä tuotteita, jotka pääsevät varmasti käyttöön. Jos voisin itse haaveilla boksiin vielä jotain näiden lisäksi tai parin tuotteen tilalle, niin esimeriksi huulipuna tai kynsilakka ajankohtaisessa sävyssä (esimeriksi tumma viininpunainen) voisi olla loistava lisäys – jotain, mikä todella muistuttaisi, että nyt ollaan syksyssä, ja antaisi mahdollisuuden testata sesongin trendejä. Tosin, voihan olla, että tällainen on tullut jo aiemmassa boksissa, tai pian tämän jälkeen. Yleisesti ottaen boksi oli hyvä sekoitus ihon-, hiusten- ja jopa vartalon hoitoa ja voisin hyvinkin kuvitella lähteväni tällaisen boksin tilaajaksi (boksin hinta on 18,90 e joka kuukausi ja hinta sisältää myös postituksen). Kiitos Bette Box, että lähetitte boksin testiin tänne Dubaihin saakka testattavakseni! Ja Bette Boxia jo tilaavat, olisi mielenkiintoista kuulla, mikä on ollut teidän suosikkituotteenne kaikista saamistanne tuotteita?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Lue myös

X