Jenni Ukkonen

bhhrr

6.4.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

Tiedän että oon jo kuuluttanut odottavani kesää, mutta tänä aamuna on kyllä sellainen olo että kääriytyisin oikein mielelläni muhkeaan villakangastakkiin, mieluiten sellaiseen missä on paksu karvakaulus. Mutta niin, totta kai kuljetin ne talvitakit eilen varastolle… eikä sillä että multa olisi mitään näin ihanaa löytynytkään:

2emcydz
Tämä löytyi siis koneelta ja se piti jakaa vielä nyt kun on kylmää, eikä sitten kun puhutaan jo kesästä. Ihana ihana ihana! Takki on upea, otk -saapaat täydelliset… silmälasit, noh, tuollaiset multa jo löytyisikin ;-D
Ei mutta eipä auta itku, pakko lähteä töihin vaikka mielummin ryömisin takaisin sänkyyn peittojen alle… Hyvää työviikkoa kaikille joille se tänään alkaa!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Determined to have more breakfasts outdoors this winter 🥑☕ #breakfast #avocadotoast #home

jenniukk

Kommentit (9)

Niin on, upeilta näyttää 🙂

Mä en välittäny kylmästä ilmasta ollenkaa, otin nahkatakin päälle ja kyllä mä hengis selvisin 😀

ah, miks mun takit ei vois kans näyttää tolta? <3

Löysin eilen tän sun blogin ja lueskelin pitkän tovin vanhoja postauksia. En huomannu ollenkaan et paikkakunta sulla on Rovaniemi. Kirjoitit jotain kirppiskamojen viemisestä VARASTOTIEN kirpparille ja tajusin mistä oot. Ihana kun joku bloggaa täältä pohjoisempaakin! <: Näin keväällä varsinkin, kun etelämpänä porukka kaivelee kevätkenkiä esiin ja sipsuttelee niillä kuivalla asfaltilla, ahdistaa tää lumi täällä. Tuntuu ettei kevät tuu ikinä. Nyt löytyi kohtalotoveri.

Missä oot töissä?=)

hei, mistä sä löydät näitä ihania asukuvia??! 🙂

Aww, noi saappaat on ihan sairaan tyylikkäät <3

Nojoo ja mun<3

Ihan yhdessä toimistossa hääräilen, mitään sen kiinnostavampaa en tee 🙂

Niin on, upeilta näyttää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *