Jenni Ukkonen

bikiniprobleema

Teksti: Jenni Ukkonen

Kiitos H&M niin paljon!! Kiitos että lähetitte mulle Kesän Ihanimpien Bikinien yläosan pari kuukautta sitten, ja ilmoitatte nyt että samaan settiin kuuluva alaosa onkin yllättäen loppuunmyyty! Vaikka se on koko ajan näkynyt mun tilauksessa. En voisi olla onnellisempi 8)
…..
Myönnetään – ehkä vähän turhaa harmistua tällaisesta asiasta, mutta minkäs teet. Näihin bikineihin kun ei mielestäni sovi muut alaosat, kuin juuri se settiin kuuluva. Enkä voi lähettää yläosaa enää poiskaan, kun se on ollut mulla jo niin kauan. Eikä sillä että haluaisinkaan. Nyt pitäisi vaan keksiä keino käyttää tuota yläosaa ilman samanväristä alaosaa…

biks1
Samanvärisen alaosan löytyminen lienee siis ihan mahdottomuus, mutta entäpä noiden “timanttien” värinen alaosa: beige tai ruskea kenties? Mitä veikkaatte, näyttäisikö se ihan järkevältä yhdistelmältä?

biks2
Mua ei nimittäin yleensä haittaa yhtään yhdistellä eri värisiä ylä- ja alaosia, mutta jotenkin se tämän kanssa epäilyttää. Pitää varmaan ottaa tuo ihan kauppaan mukaan ja kokeilla eri värien kanssa. Mutta ei siellä ruudun toisella puolella sattuisi kenelläkään lojumaan tyhjänpanttina tähän kuuluvaa alaosaa, sanotaan koossa 34 tai 36?

Lue myös

X