Jenni Ukkonen

Black, Grey & Strappy Heels

Teksti: Jenni Ukkonen

IMG_3733

Tässä toinen look viime viikonlopulta, siltä päivältä kun kuvattiin 25 Questions-videomme Heidin kanssa. Oli aika oikeastaan aika hauskaa, kun Heidi ilmestyi paikalle kokovalkoisessa asussa ja minä tässä tummanharmaan ja mustan yhdistelmässä. Tyypillistä!

Pitää kuitenkin todeta, että tässäpä omalla kohtaani sellainen asu, mikä ei koskaan petä. Tällaisessa asussa oloni on aina hyvä; viihtyisä, mutta myös sellainen, että myöskin näytän ihan OK:lta. Tämä nahkatakki on kuulunut niihin elämänlaatua parantaviin ostoksiin, ja se on ollut jokaisen siitä maksamani pennin arvoinen. Kengät puolestaan ovat aivan uudet, Nellylta sopivasti viikonlopuksi saapuneet (saatu). Rakastan niiden nyöritystä ja 9 sentin korko on itseasiassa jopa mukava jalassa. Harmi, että jalkani olivat tuona päivänä edellisen päivän korkkareista aivan tohjona, joten jossain välissä oli vaihdettava Chanelin ballerinoihin.

P.S. Nelly antaa edelleen 10 euron alennuksen kaikista 60 euroa ylittävistä ostoista koodilla 10off ja 20 euron alen 100 euroa ylittävistä ostoista koodilla 20off. Lisäksi juuri nyt koko NLY Trend-mallisto on 20% alennuksessa koodilla NLYTREND20!

 

Here’s another look from last weekend, when I went filming those 25 Questions videos with Heidi. It was quite funny actually – she showed up wearing all white, and I came in my black and dark grey combo. So typical!

I would have to say though, for me this is an outfit that absolutely never fails. I always feel good in it, comfortable but also like I look effortlessly OK. This leather jacket has been such a life saviour purchase: worth every single pretty penny I paid for it. The shoes are new ones from Nelly (courtesy of) – they came just in time for the weekend. I love the strappy detailing and the 9 cm heel is actually quite comfortable to wear. Too bad my feet were aching from the day before, so at some point I just had to switch into my Chanel flats.

 

IMG_3784

IMG_3817
IMG_3707

IMG_3727

IMG_3776
IMG_3804
IMG_3766
IMG_3782

IMG_3820

WEARING

Leather jacket MUUBAA / similar here & here

Linen t-shirt ZARA

Jeans ZARA

Sunglasses MIU MIU (25% alennus koodilla 25IND)

Bag FENDI 2JOURS

Heels NLY SHOES (Courtesy of Nelly)

 

Commercial links

 

Lue myös

X