Jenni Ukkonen

blazer tip x 2

5.9.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Bleiserityttönä oon aina innoissani kun onnistun löytämään oikeasti kivan bleiserin edullisesti – sehän tarkoittaa että niitä voi ostaa vaikka useammassakin värissä 😉 Löysin eilen peräti kaksi erinlaista sellaista, joten tässäpä kuuma vinkki (tai siis, kaksi!) kaikille jotka kaipailee uusia bleisereitä:

Ensimmäisenä tämä upeasti Kate Mossin mainostama Mangon bleiseri – löytyy peräti seitsemässä eri värissä (!!) ja hintaa vain 29,95e! Tämä tosin oli aika hyvin jo liikkeestä kadonnut, omassa koossani löytyi enää valkoisena (ja kyllä – kassan kautta lähti!). Netissä näytti olevan vielä enemmän tarjolla, joten nyt harkitsen tuota kirkkaanpunaista 🙂 Tummansinisenäkin taatusti ostaisin jos mulla ei jo yhtä olisi ja toista tulossa postissa 😀

Ja seuraavaan…

Tiedän että juuri viime viikolla lupailin että shoppailut oli omalta osaltani hetkeksi tehty, mutta nyt ei voinut mitään – kun löytyy jotain näin hyvää ei auta alkaa jahkailemaan, sillä koot menee hurjaa vauhtia! Kannattaa siis sielläkin pitää kiirettä mikäli näitä itselleen mielii, en nimittäin usko että ainakaan perinteisimmissä väreissä kauan liikkeissä pyörii 🙂As a girl who basically lives in blazers I’m always excited to find actually nice blazers for less. Yesterday found these two blazers, the first one’s from Mango and the second one from H&M. Bought the first one in white but also kinda wanting the red one, and the second one in black but also wanting the beige one. I know I wasn’t supposed to be shopping again for a while but when you find something this good you just have to act on it fast or someone else snags the last in your size before your eyes!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • We're back home from our amazing holiday to South Korea and Japan - I can't even describe how much I enjoyed the three cities we visited! I still have plenty of pictures to share so I hope you haven't gotten bored yet ✈️ #takemeback #seoul #travelgram

jenniukk

Kommentit (17)

Voi että, tosi kiva kuulla että oli sielläkin mieleen! :))

Oi, ihania! Pitääkin mennä tsekkailemaan 🙂

Kohta sää alat noitaki myymään täällä blogin kautta 😀 I give it a month

Jee, kannattaa 🙂

No nyt pistit pahan mutta kovasti näyttäisi American Apparelin jutulta, käyppä sieltä katsomassa! Vanhempaa mallistoa taitaa tosin olla!

Hahah, sitähän sää toivoisit 😉

Noita mangon alejuttujahan ei vissiin saa Suomeen tilattua?

Oioioi nyt kyllä houkutuksen pistit eteen 😀 Toi Mangon sininen bleiseri on perf<3 Ainoona huonona puolena tää opiskelijan rahatilanne..

En kyllä osaa sanoa tuohon mitään!

Heh soriii :D<3

Kyllä saa, lisäks kotiovelle tuotava toimitus on tosi nopea.

Kuvaa bleiseri päällä odotellaan! Laitoin itse navy värisenä tilaukseen! 🙂

minkä koon mahdoit kyseisestä mangon bleiseristä ottaa? 🙂 olen aika samankokoinen kanssasi ja puntaroin xs ja s koon välillä. xs olisi varmasti koon puolesta hyvä mutta mietin ovatko hihat sitten lyhyet :/ ??

XS 🙂

Hih, eiköhän sitä pian tule! 🙂

Hei kiitos tästä vinkistä!! Mulla on jotenkin hassun mallinen vartalo ettei oo helppo löytää istuvaa bleiseriä.. No eilen kun olin lukenut tän sun postauksen, niin satuinkin kävelemään myöhemmin päivällä Mangon ohi ja mitä ikkunassa näinkään ! Oli pakko mennä heti sovittamaan mustana tota bleiseriä ja sehän sopi ihan täydellisesti 😀 Eli lähti siis välittömästi mukaan. Mietin jälkeenpäin että olis ehdottomasti pitänyt ostaa toisessakin värissä! Oli kyllä niin edullinenkin 🙂

Voi että, tosi kiva kuulla että oli sielläkin mieleen! :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *