Jenni Ukkonen

Blogikirppis Facebookissa

Teksti: Jenni Ukkonen
jenni-ukkonen-blogi-kirppis

Melkoisen uutisviikonlopun jäljiltä ollaan edelleen jatkamassa Istanbuliin muuton suunnittelua. Suomalaisittain ajateltuna Turkissa on viime aikoina tapahtunut melkoisen järkyttäviä asioita ja niitä tulee kenties jatkossakin tapahtumaan, mutta niin kauan, kun siellä on yleisesti ottaen turvallista asua, en edelleenkään näe syytä, miksi emme sinne suunnitellusti lähtisi.

Tulevan muuton lähestyessä on kuitenkin yksi asia aivan varma: joudun lähes pakostakin olemaan hieman edellistä muuttoa järkevämpi muuttokuormani kanssa, nimittäin siinä missä Müncheniin teimme kumpikin, sekä minä että poikaystäväni, parikin reissua useiden matkalaukkujen kera, tulee Istanbuliin muutto hoitumaan mitä todennäköisimmin vain yhdellä yhteisellä lennolla (sitä odotan jo valmiiksi vähän kauhulla!). Toisin sanoen, siinä missä saatoin tuoda Lontoosta Müncheniin about kymmenen matkalaukullista pelkästään omaa tavaraani, jaamme täällä kertaa keskenämme n. 6-8 matkalaukkua; riippuen, millaiset rajoitukset on sillä lentoyhtiöllä, mihin päädymme. Noh, jotain voi tietysti hätätapauksessa lähettää myös postitse, mutta toisaalta on myös ihan hyvä juttu karsia taas sellaista tavaraa pois, mikä ei ole välttämättä kuluneen vuoden aikana juuri käyttöön päässyt.

Olen kuljettanut jo etukäteen mm. paksuja talvitakkeja ja muuta tilaa vievää Suomeen varastoon ja viimeviikolla laitoin siskoni osoitteeseen 8 kiloa kirppistavaraa – ne ja vähän muuta löytyy siis Facebook-sivuni blogikirppikseltä (=kaikella Helsingissä olevalla noutomahdollisuus)! Kauppa on käynyt jo viikonlopun ajan hyvin, joten on on hyvin todennäköistä, että kirppikselle tulee vielä lisää tavaraa tulevan kuukauden aikana, ja että lähetän joko lisää tavaraa valmiiksi Helsinkiin tai tuon viimeistään itseni mukana elokuun puolessa välissä. Käykää siis ihmeessä tsekkaamassa ja laittakaa rohkeasti viestiä, mikäli jokin kiinnostaa tai haluatte vaikka ”pakettihintaa” useammalle tuotteelle! Huom! Lisäksi olen myymässä Louis Vuittonin suurikokoista Alma-laukkuani, eli jos siitä kiinnostaa kuulla lisää, ei muuta kuin sähköpostia tulemaan!

BLOG SALE ON FACEBOOK. Just giving a heads up regarding my blog sale on my Facebook page – can’t take everything with me to Istanbul (yes, the plan is still on) so clearing my closets beforehand! Take a peek if you’re interested!

Seuraa minua: Bloglovin / Blogit.fi /Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X