Jenni Ukkonen

blogikirppis one more time!

10.9.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Vielä jotain on löytynyt blogikirppikselle, aloin nyt ottaa vähän rankemmalla kädellä vaatteita mitä ei oikeastikaan ole juuri tullut käytettyä, vaikka ne olisi miten ihania. Mulla oikeasti on vaan niin vähän tilaa enää vaatteiden säilömiseen!Eli taas tarjoukset sähköpostiini yummyblogi@gmail.com !Toivoisin että kaupat saataisiin hoidettua piakkoin sillä oon ensiviikon alun reissussa ja lähettäisin tuotteet mielläni viimeistään viikonlopun aikana pois 🙂 Ja nehän siis tulee täältä Lontoosta edelleen eli pari päivää kauemmin voi mennä toimituksessa kuin Suomen sisällä lähettäessä! Ei seurantakoodeja.Ja pahoitteluni taas kerran ryppyisyydestä, meidän epäilyttävällä raudalla en vaan uskaltanut näiden lähelle mennä :p

By Malene Birger läpikuultava musta toppi/mekko, kultaisia ja hopeita koristekiviä. Käytetty 2-3 kertaa, kunnossa ei muuten mainittavaa mutta alimmasta koristenauhasta on pari kiveä irronnut (ks. kuva!). Olkaimia lyhennettu parilla pistolla, saa halutessaan auki (ks. kuva!). Koko 34, kainalosta kainaloon 42cm, olkapäästä helmaan 72cm. Alkuperäinen hinta ollut n. 200 euron paikkeilla.

Hintapyyntö 40e tai paras tarjous!


Vila irtokaulus, puna-sinisävyinen. Uusi, hintalappu (arvo vähän reilu 20e) yhä kiinni!

Hintapyyntö 10e tai paras tarjous!
MYYTY!

H&M musta playsuit, vyötörällä kiinniommeltu solmittava “vyö”.Käytetty 2-3 kertaa, kunnossa ei mainittavaa. Koko 34. Olkapäästä helmaan 68cm, kainalosta kainaloon 43cm.

Hintapyyntö 12e tai paras tarjous!
MYYTY!

Indulgence luonnonvalkoinen pörröjakku puolipitkillä hihoilla. Ei tekokarvaa vaan sellaista jännää lankamatskua. Superpehmoinen ja keveä! Käytetty kerran, kunnossa ei muuta mainittavaa kuin että toisen sivun saumassa lyhyt purkauma, helppo ommella takaisin kiinni (ks. kuva!). Koko UK10 / M mutta menee myös pienemmälle rennomman kokoisena. Kainalosta kainaloon 47 cm, olkapäästä helmaan 52cm.

Hintapyyntö 25e tai paras tarjous!
MYYTY!

Vila musta juhlamekko, pliseerattu helmaosa. Uusi, hintalappu (arvo n. 70e) yhä kiinni! Koko XS, kainalosta kainaloon 37cm, olkapäästä helmaan 83cm.

Hintapyyntö 25e tai paras tarjous!
MYYTY!

Zara kullansävyinen paljettihame. Käytetty kerran, kunnossa ei muuten huomautettavaa mutta jonkun verran paljetteja tippunut pois sieltä täältä, ei mistään niin paljon että käytössä kiinnittyisi heti huomio (ks. esimerkkikuva!). Koko XS, pituus vyöräröltä helmaan 43cm, vyötäröllä kuminauha.

Hintapyyntö 20e tai paras tarjous!


Slowmotion konjakinruskea nahkainen vyörätövyö. Käytetty kerran, uudenveroinen. Pituus päästä päähän 86cm.

Hintapyyntö 20e tai paras tarjous!
MYYTY!

Tommy Hilfiger beiget pellavahousut, koko US 4 / EU sanoisin 36? Vyötäröltä lahkeensuunun 96cm. Kunnosta ei muuta mainittavaa mutta haaroista paikattu kohta samalla kankaalla, ei huomaa käytössä (ks. kuva!).

Hintapyyntö 12e tai paras tarjous!

H&M tummansininen midihame/hieman alle polven alle ulottuva vyörälle menevä hame. Käytetty kerran, kunnossa ei huomauttamista. Koko 36. Vyötäröltä helmaan 65cm.

Hintapyyntö 10e tai paras tarjous!
MYYTY!

Oasis kirkkaanpunainen (ei siis pinkki kuten kuva väärin näyttää!!) mekko “viittamaisilla” hihoilla. Käytetty kerran, kunnossa ei huomauttamista. Koko 36, kainalosta kainloon 44cm, olkapäästä helmaan 77cm.

Hintapyyntö 15e tai paras tarjous!

H&M kirkkaanpunainen vartalonmyötäinen mekko rypytyksillä. Käytetty kerran, kunnossa ei huomauttamista. Koko 34, kainalosta kainaloon 35cm (joustaa!), olkapäästä helmaan 83cm.

Hintapyyntö 10e tai paras tarjous!
MYYTY!

Lindex Holly&Whyte t.sin-valkoraitainen mekko. Käytettu kerran, kunnossa ei huomauttamista. Koko XS, kainalosta kainaloon 42cm, olkapäästä helmaan 82cm.

Hintapyyntö 15e tai paras tarjous!
MYYTY!

AX Paris t.sin/valkoraitainen mekko. Käytetty kerran, kunnossa ei huomauttamista. Koko S, kainalosta kainaloon 41cm, olkapäästä helmaan 82cm.

Hintapyyntö 12e tai paras tarjous!
MYYTY!


Odille (ostettu Anthropologiesta) puuterinsävyinen hame. Käyttämätön, uudenveroinen. Koko US 6 / 36. Vyötäröltä helmaan 49cm.

Hintapyyntö 13e tai paras tarjous!
MYYTY!

Zara kamelinruskea (luonnossa sävy aavistuksen lämpimämpi kuin kuvassa) palmikkoneule puolipituisilla hihoilla. Käytetty 1-2 kertaa, kunnossa ei mainittavaa. Koko L, sanoisin että pienehkö L, menee pienemmille rennomman mallisena. Kainalosta kainaloon 43cm, olkapäästä helmaan 60cm.

Hintapyyntö 13e tai paras tarjous!
MYYTY!

Dolce Vita Jax mustat nubuck-nahkaiset nilkkurit Acne Pistol-tyyliin. Koko US 7,5, vastaa 37,5 tai 38. Käytetty jonkun verran, pinnassa näkyy käyttö mutta enimmäkseen sen huomaa pohjista, mitkä kannattaa ehkä käyttää suutarilla. Alkuperäinen hinta ollut n. 200euroa kanssa.

Hintapyyntö 50e tai paras tarjous!
MYYTY!

One more time with the blog sale!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • In love with the weather at the moment - wish it stayed like this forever 🙏🌞 #whatiwore #wiw #ootd #rasalkhaimah

jenniukk