Jenni Ukkonen

blogikirppis osa1: takit ja bleiserit

22.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Mulla on nykyään niin vähän säilytystilaa vatteilleni että keräilin tässä sellaisia juttuja mitkä on jääneet harmillisen vähälle käytölle ja laitan ne nyt myyntiin… Nämä sijaitsee nyt siis täällä Lontoossa, eli lähetetään täältä ja siksi toimitukseen voi mennä aavistuksen kauemmin kuin Suomen sisällä lähettäessä (yleensä Royal Mail lupaa kuitenkin toimittaa 5 arkipäivän sisällä, eli kyseesä ei sentään ole viikkoja!). Seurantakoodeja ei tästä syystä valitettavasti saa mukaan! Kaikkiin hintapyyntöihin on sisälletetty postikulut sillä en ole täysin varma mitä ne täältä ulkomaille lähettäessä on…Ostotarjoukset sähköpostiini yummyblogi@gmail.com, katson sitten sieltä kuka ehtii ensimmäisenä tarjoamaan :)Tässä ekassa blogikirppiksessä myynnissä on takkeja ja bleisereitä, toisessa osassa tulee mekkoja ja yläosia ja yhdet korkkarit!Niin ja pahoitteluni että vaatteet on aika ryppyisiä kuvissa, tiedän että ne olisi voinut kuviin silittää mutta meidän silitysrauta on sen verran epäilyttävä että ajattelin säästää vaatteet mahdolliselta tuholta… silitys jääköön siis tulevalle omistajalle!

Zara Basic musta trenssi, koko S. Kainalosta kainaloon 45 cm, olkapäästä helmaan 85 cm. Kunnossa ei muuten huomauttamista, mutta yksi sisävuoren sauma on selän kohdalta hieman rispaantunut, EI siis näy käytössä ja se on helppo halutessaan myös korjata.

Hintapyyntö 40e tai paras tarjous!
MYYTY!

Glamorous beige trenssi tekonahkahihoilla, koko UK 8 = 34/36. Kainalosta kainaloon 43cm, olkapäästä helmaan 80cm. Käytetty vain kerran, kunnossa ei mitään huomauttamista.

Hintapyyntö 40 e tai paras tarjous (huom! yhä Roxiessa myynnissä hintaan 89,95e!)
MYYTY!

Object vaaleanpunainen ulkoilutakki, koko S. Käytettu 1-2 krt. Leveää mutta lyhyehköä mallia, kainalosta kainaloon 52cm, olkapäästä helmaan 44cm. Kunnossa ei mitään huomauttamista.

Hintapyyntö 35e tai paras tarjous!
MYYTY!

Zara Woman musta perus bleiseri, koko S. Käytetty 1-2 krt. Kainalosta kainaloon 41cm, olkapäästä helmaan 62cm. Kunnossa ei mitään huomauttamista.

Hintapyyntö 25e tai paras tarjous!
MYYTY

Zara Basic kimaltava jakku, vaaleanpunasävyinen, koko S. Kainalosta kainaloon 43cm, olkapäästä helmaan 56cm. Käytettu pari krt. Kunnossa ei muuten huomauttamista, mutta valkean sisävuoren selässä muutama rantu (mitä todennäköisimmin itseruskettavasta…), lähtee taatusti pesussa! Eikä siis näy ulospäin!

Hintapyyntö 40e tai paras tarjous!
MYYTY!

Ellos Sara Kelly valkea “oversized” jakku tenceliä, koko 34. Kainalosta kainaloon 46cm, olkapäästä helmaan 68cm. Täysin käyttämätön eli kunnossa ei mitään huomauttamista.

Hintapyyntö 20e tai paras tarjous!

Cutie musta bleiseri power shouldereilla, koko M. Kainalosta kainaloon 43cm, olkapäästä helmaan 58 cm (selästä = lyhyimmästä kohtaa). Käytetty kerran, kunnossa ei mitään huomauttamista.

Hintapyyntö 30e tai paras tarjous (huom! Yhä Roxiessa myynnissä, alehintaan 56,95e)
MYYTY!

Saa siis tarjota muutakin, mutta sen voin sanoa että ihan älyttömän paljon en ala tinkimään ihan jo siksikin etten tosiaan tiedä minkä hintaisia postareita noille tulee – ja ihan ilmaiseksi en taas halua luopua kun kaikki on tosiaan olleet aika vähässä käytössä! Mutta toivottavasti saadaan edes jotain kauppoja aikaiseksi, on nimittäin tila vähän lopussa muuten täällä :p A little blog sale for my Finnish readers 🙂

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • We're back home from our amazing holiday to South Korea and Japan - I can't even describe how much I enjoyed the three cities we visited! I still have plenty of pictures to share so I hope you haven't gotten bored yet ✈️ #takemeback #seoul #travelgram

jenniukk

Kommentit (8)

Siis kun täältä Suomeen lähettäessä postittaminen on sen verran kalliimpaa että lähetän ihan halvimpana mahdollisena, ja seurantakoodi maksaa ekstraa, ihan kuten suomessakin jos lähettää pakettina se on kalliimpaa kuin kirjeenä postittaminen 🙂

Miksi sää nyt myyt tuon Objectin vaaleanpunasen takin, kun sen perään niin haikailit?:)

On harmikseni sen verran suurikokoinen ettei ole tullut monesti käytettyä 🙁

Onko tuo zaran trenssi hyvän kokoinen sinulle? Itse olen kokoa xs ja 163cm niin onko liian suuri?

Todennäköisesti on, sillä itse olen xs/157cm ja pidän liian suurena!

En tiedä tätä kyseistä laulajaa joten ei ole mielipidettä, valitan!

Jäi vähän epäselväksi toi sun viittaus, että minkä takia sitä seurantakoodia ei saa?

Siis kun täältä Suomeen lähettäessä postittaminen on sen verran kalliimpaa että lähetän ihan halvimpana mahdollisena, ja seurantakoodi maksaa ekstraa, ihan kuten suomessakin jos lähettää pakettina se on kalliimpaa kuin kirjeenä postittaminen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *