Jenni Ukkonen

blondina ja brunettena

Teksti: Jenni Ukkonen

Sairaana sitä yrittää huvittaa itseään kaikin mahdollisin keinoin. Tutustuin viime viikonloppuna InStylen Virtual Makeover -sivustoon ja tänään innostuin testailemaan itselleni kampauksia ihan toden teolla. Hulvatonta!

Sivulle ladataan siis oma kuva, mielellään sellainen missä kasvot on selkeästi näkyvillä ja hiukset pois silmiltä, ja sitten voi aloittaa hauskanpidon: julkkisten hiusten “sovittelun”, niiden värjäämisen ja kasvojen meikkaamisen. Kaikki virtuaalisesti tottakai.

Tällainen oli lähtötilanne…

inst1

Käytin kuvana tuota Indiedaysin bloggaajakuvaani, ja mm. tällaisia kampauksia tuli sitten testattua:

hiusskollaa

Hahaha! Mitäs sanotte: ollako blondi, brunette vai toimiiko tää oma värini ehkä sittenkin parhaiten? Löytyikö teidän mielestä täältä sellaista kampausta mikä voisi mulle oikeastikin sopia? 😉

P.S. Alimman rivin Camilla Bellelta nyysitty kampaus on muuten tismalleen sellainen, mikä mulla on joskus ollutkin! Todiste löytyy ajokortistani 😀 Ja ei, en ole siihen ihan heti palaamassa… :p

Ja selvennys: en siis ole värjäämässä hiuksiani, se ei ole syy miksi teiltä kysyin mikä mulle sopisi parhaiten 😀 Kunhan pidin hauskaa tuolla ohjelmalla ja onhan se kiva kuulla muidenkin lemppareita!

Lue myös

X