Jenni Ukkonen

bon voyage à paris!

31.10.2011 Teksti: Jenni Ukkonen

Nyt mennään!

Sunnitelmia tulevalle muutamalle päivälle? Ihme kyllä, ei juurikaan shoppailua, vaan pääasiassa oon nyt vaan lähdössä kahden ihanan kaverini kanssa viettämään muutaman hyvin ansaitun, huolettoman päivän ennen kuin uppoudutaan kukin tahoillamme tekemään tärkeitä kurssitehtäviä. Toivottavasti matka siis rentouttaa ja ehditään taas vähän paremmin tuohon kauniiseen kaupunkiin tutustua 🙂 Sen kummia suunnitelmia ei juuri olla tehtykään, vaan annetaan virran viedä ja katsotaan mitä eteen sattuu. Très parfait!

Kommentteja en ajatellut matkan aikana julkaista ollenkaan, mutta ei siis huolta vaikkei ne heti julkiksi muutukaan – kaikki tulee varmasti perille kuitenkin 🙂 Keskiviikko-iltana sitten palaillaan livena langoille!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Have you ever left a love lock somewhere in the world? Where? 😍 #lovelocks #seoul #nseoultower

jenniukk

Kommentit (3)

Heh, no ketään en kyllä halua kateelliseksi tehdä, mutta kuvia LÖYTYY 😛 nyt kun jaksaisi alkaa käymään niitä läpi ja tännekin laittamaan 🙂

Pitäkää ihana reissu!! <3 Ja muista sitten jälkeenpäin tehdä meitä lukijoita kateellisiksi ja ota paljon kuvia 🙂

Mistä upea pitsipaitasi on? …löysin pari samannäköistä taannoin pitsikuumeessani, mutta hintaa oli yli 1000€ – jäi sitten ostamatta, haha! 😉 Rentouttavaa lomaa!

Heh, no ketään en kyllä halua kateelliseksi tehdä, mutta kuvia LÖYTYY 😛 nyt kun jaksaisi alkaa käymään niitä läpi ja tännekin laittamaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *