Jenni Ukkonen

case closed

Teksti: Jenni Ukkonen

Tämä on ihan tosi juttu: kun joku saa tietää että oon muuttamassa ulkomaille, on ensimmäinen kysymys että miten käy mulle ja poikakaverilleni. Siis oikeasti. Se kiinnostaa kaikkia (ei vain teitä lukijoita, vaan kaikkia) eniten. Ei se, mitä lähden opiskelemaan, miksi tai jännittääkö, vaan mitä tapahtuu mulle ja poikakaverilleni: pysytäänkö yhdessä, erotaanko?
Mietin pitkään alanko kirjoittaan näinkin henkilökohtaisesta aiheesta omaa postaustaan, mutta koska oon vastannut tähän kysymykseen noin miljoona kertaa kommenttibokseissa, on kai sama tehdä se vielä kerran ja kaikille yhteisesti. Mutta jos vielä tän jälkeen kommenttiboksista löytyy kysymys että mitä meille tapahtuu, en oikeasti aio enää vastata – on turhauttavaa vastailla päivästä toiseen tuntemattomille ihmisille jostain, mistä heillä ei ole kuin vain vähän tietoa. Oon muutenkin vähän sitä mieltä että jos teidän tarvii kysyä jotain blogini kommenttiboksissa (eli jos en kerro siitä ilman että kysytään), se ei todennäköisesti kuulu teille ollenkaan. Ei pahalla 🙂
Sen pidemmittä puheitta:

Lähteekö poikakaveri mukaan Lontooseen?
Poikakaveri jää nyt ensin suorittaan omasta koulustaan viimeisen vuoden, eli siis ei ainakaan ekana vuonna.

Eroatteko?
Ollaan oltu pian 4 vuotta yhdessä, joten olisi typerää erota ilman että katsotaan ensin toimiiko juttu näin. Siispä näillä näkymin ei.

Oletteko erossa koko opiskelujesi ajan (3 vuotta)?
Miksi oltaisiin? En yhä edelleenkään ole muuttamassa Etelänavalle, vaan parin tunnin lentomatkan päähän Lontooseen. Asutaan siis erillään syyskuun puolesta välistä toukokuun loppuun, reilu 8kk. Lomia tähän aikaan sisältyy runsaasti molemmin puolin, ja silloin meillä on mahdollisuus nähdä.
Oon saanut myös kommentteja tytöiltä jotka haluaisivat ulkomaille opiskelemaan / vaihtoon, mutteivat raaskisi lähteä kun seurustelevat. Siis tytöt tytöt! Niin kauan kun on nuori ja mahdollisuuksia piisaa, ottakaa niistä kaikki ilo irti! Jos suhde on vahvalla pohjalla niin kyllä se kestää – jos ei kestä, niin kannattaako sellaisen perään oikeasti sitten edes itkeä? Itse en ainakaan suostuisi lykkäämään omaa unelmaani kenenkään vuoksi, enkä haluaisi kenenkään tekevän niin mun vuokseni. Ymmärrän että sitten vanhempana niitä kompromisseja voi joutua tekemään enemmän, mutta 21 -vuotiaana se on ihan liian aikaista. Ettekö te sitä paitsi katsoneet OC:tä? Summer ja Seth vietti vuoden erossa toisistaan ja päätyi silti lopulta naimisiin 😉
Asia on nyt käsitelty loppuun. Kiitos! 🙂

Lue myös

X