Jenni Ukkonen

confidence is not for sale

6.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Sain jokunen päivä sitten sähköpostiini tiedotteen Vilan uudesta kampanjasta nimeltään Confidence is not for sale, ja se vaikutti sekä niin hauskalta että kiinnostavalta, että haluaisin nyt jakaa kamppikseen liittyvän mainosfilmin täälläkin… aika loistava nimittäin!

Mulle tuli tästä videosta mieleen lisäksi Sinkkuelämää: muistatteko sen jakson missä Carrie on mallina muotinäytöksessä ja lentää korkkareillaan pitkin lavaa? Siinä hänkin hetken miettii että miten päin olla, mutta nousee sitten ylös, nauraa hölmöydelleen ja jatkaa kävelyä. Ja niinhän sen juuri pitääkin mennä! Välillä ihmiset kompuroi, mutta ei se yleensä onneksi ole niin vakavaa etteikö voisi vaan kohauttaa olkapäitä ja jatkaa eteenpäin. Pitää vaan löytää luottamusta itseensä ja pystyä välillä nauramaan itselleen. Itse ainakin oon sellainen kaksi vasenta jalkaa omaava ihminen, että oon milloin missäkin rähmälläni, ja hyvin usein tilanne katoaa ihan vaan sillä että nauraa tilanteen koomisuudelle ja unohta sitten että se edes tapahtui 😀 Tässä vielä sähköpostista poimittu pikku tekstipätkä uudesta mallistosta:

“‘Confidence’ describes the self-assurance that we at VILA would like to give our young women as they wear complete looks or individual styles from our collections. When we on the VILA design team are working on our collections, we place great emphasis on creating trend stories, fabrics, colours and details that are feminine, sensual and, of course, in line with the trends we see in the fashion scene. The collections must give our customers that feeling of confidence as they stand in the fitting room.”


Itse oon ollut Vila-fani jo vuosia, joten oon iloinen että he lähtivät kamppiksellaan viestittämään tällaista asiaa! Pitää tämän innoittamana myös tutkiskella minkä näköinen itse mallisto sitten onkaan… :p

I received and email telling about Vila’s new campaing called Confidence is not for sale, and the film they created to promote it is fantastic! Reminded me of the scene in Sex And the City where Carrie is modeling and falls when walking the catwalk. After a while down she gets up, laughs and continues walking. And that’s how it should be in real life too! Sometimes we might stumble but it’s good to be able to just laugh it off and carry on. I’m super happy Vila decided to do this kind of campaing, can’t wait to see how the actual collection looks like!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Could think of a worse place to spend a winter afternoon 😏🌴 #homesweethome #poolside #myrak #flatteredmoments

jenniukk

Kommentit (7)

Toi video on niin huippu! 😀

Ootko ikinä kaatunut itse korkkareilla julkisella paikalla, vaikka baarissa? 😀 Toivottavasti et ota tätä mitenkään loukkaavasti, ite useimmiten vaan jätän mieluummin ne korkkarit kotiin kun pelkään sitä julkista itsensä nolaamista:DD varsinkin humalassa….

Juu olen kaatunut mutta en muistaakseni edes humalatilasta johtuen vaan yksinkertaisesti kun oon niin tohelo 😀 Kaatuilen ihan ballerinoillakin :p

Mahtavaa, kamppanja on kyllä ihan oikealla asialla! Ihana on myös tuo mainosfilmi ja itellenikin tuli heti mieleen se SATC jakso, jossa Carrie kompuroi… Mutta mites sitä sanotaan, leuka ylös, hymyä huuleen ja kohti uusia kohelluksia! 😀

omg, i knew that girl was going to be hit by the bell or whatever that thing is! lol

Heh, no näinhän se taitaa mennä tai pitää ainakin :D<3

Hahah 😀

Toi video on niin huippu! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *