Jenni Ukkonen

daytime make up

29.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Multa on kyselty uutta versiota arkimeikkiini tarvimistani tuotteista joten tässäpä tulee! Arkimeikkini on kyllä nykyään todella kevyt ja luonnollinen, välillä ehkä meikkaan vähän tummemmat silmät mutta siinäpä se. Iltameikkiin panostan ja kulutan sitten vähän enemmän aikaa 😉 Huom! Osa postauksessa näkyvistä tuotteista on saatu blogin kautta.

Ihan ekana pohjustan ihon YR:n pohjustajalla (mulla on tämä molemmissa sävyissä mutta nyt kesällä ahkerammin käytössä on ollut sävy Aprikoosi) minkä jälkeen vetelen iholle ohuen kerroksen geelimeikkivoidetta jommassa kummassa sävyssä, riippuen tuntuuko ihoni kalpealta vai ei (eli oonko laittanut ahkerasti itseruskettavaa vaiko en;). Sitten peitän silmänaluset MACin Studio Sculpt peitevärillä (NC20). Mikäli iho tuntuu kaipaavan enemmän peittävyyttä, sudin vielä kevyestä pinnalle bareMineralsin meikkipohjaa (Medium Beige). Tällöin tosin oon jättänyt meikkigeelin useimmiten pois, sillä vaikka kaikki käyttämäni tuotteet on todella keveitä ja vähän peittäviä, tulee niistä yhdessä mielestäni turhan raskas kokonaisuus!

YR meikinpohjustaja täältä, YR geelimeikkivoiteet täältä, bareMineralsin meikkipohja täältä

Pohjan jälkeen sudin hyvin vapaasti aurinkopuuteria (tuossa YR:n puuterissa on se hyvä että siinä on kaksi eri sävyä, joten tummempi käy hyvin varjostamiseen!) ja poskille hieman punaa: joko Lumenen puuterimaista (Sävy Kuulaus) tai vaihtoehtoisesti Topshopin puikkoa (Luminescence). Benefitin High Beamilla korostan poskipäät. Mulla on ollut siitä tuollainen minitesteri iät ja ajat, nyt se alkaa vihdoin olla niin loppu että pääsen ostamaan normikokoisen purkin 😀 Ihan sika riittoisaa siis!

YR aurinkopuuteriduo täältä, Benefitin korostusväri täältä

Luomivärit valitsen Urban Decayn Naked-paletista, lemppariyhdistelmäni arkeen on Virgin tai Sin + Buck (ja kuten näkyy niin niitä onkin käytetty ehdottomasti eniten:D). Alaripsiin laitan joskus ripsaria, en aina.

Huulissa käytän sekalaisesti mitä sattuu, tällä hetkellä valikoin useimmiten näiden välillä! Burt’s Beesin sävytetty huulivoide (Rose) on muuten huulilla oikeasti aika punaista, eli hyvä vaihtoehto oikealle huulipunalle! Sexy Pulpista mulla on sävyt koralli ja kirsikkaroosa ja YSL:n punasta sävy 3.

Blissin huulia turvottava huulikiille täältä, YR:n huuliin voluumia lupaava huulikiille täältä, YSL:n huulipuna täältä, Burt’s Beesin huulivoide täältä

Loppuun vielä muistutuksen kahdesta lempparinettikaupastani mitä kosmetiikkaan tulee: Yves Rocher antaa alekoodilla YUMMY 20% alennuksen tilauksen loppusummasta kun se on arvoltan vähintään 7,5 euroa, aina syyskuun loppuun sakkaa! Lisäksi tämän kuun loppuun saakka eli vielä pari päivää saa yhdestä ostoskorissa olevassa tuotteesta 30% alennuksen JA yli vähintään 17 eurolla tilatessa saa paketin kotiin ilman ylimääräisiä toimituskuluja! Ja Feel Uniquessa on yhä alennusmyynnit valloillaan ja mm. osa tähän sieltä linkkaamani tuote on nyt hyvässä alessa!

These are product I use for my everyday daytime make up. I like to keep it clean and simple during the days and make more effort with my night time look! 😉

Sis. mainoslinkin

Lue myös

Suosittelemme