Jenni Ukkonen

Demellier Florence – rehellinen mielipide pussukka clutchista

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Bottega Venetan pussukkaimaisen clutchin singahdettua trendilaukkujen kärkipäähän, tykästyin itsekin tähän trendiin välittömästi. Bottegan laukku mallinsa puolesta ei kuitenkaan ollut oma suosikkini, ja hintansa puolesta en olisi sitä edes harkinnut; kyseessä ei kuitenkaan ole aivan kaikista käytännöllisimmän mallinen laukku, enkä osannut yhtään arvella, kuinka paljon moiselle tulisi oikeasti käyttöä. Törmäsin onneksi * Demellier-merkin Florence-pussukkaan tämän vuoden alusta, ja hyvin pian sen jälkeen päätinkin laittaa sen kauniissa toffeesävyssä tilaukseen. Hintaa oli huomattavasti vähemmän kuin inspiraationlähteellään, mutta malli oli mieleeni ja merkki vaikutti kaikin puolin laadukkaalta ja hyvät arvot omaavalta.

Sain laukkuni juuri ennen kuin koronatilanne räjähti kunnolla käyntiin, joten ehdin käyttää sitä vain kerran ennen kuin tällaisille laukuille ei sitten ollutkaan juuri käyttöä. Nyt Dubaihin muutettuamme ja enemmän ulkona käydessäni olen “löytänyt” laukun uudelleen ja käyttänyt sitä useamminkin; se on värinsä ja mallinsa puolesta kivaa vaihtelua Chanelille, mitä käytän lähestulkoon aina, tilanteessa kuin tilanteessa. Olen saanut tästä laukusta nyt jonkun verran kysymyksiä, nimenomaan sen käytännöllisyyteen ja kestävyyteen liittyen. Eli miten tämä pussukkalaukku siis toimii käytännössä?

Demellierin laukku on sisältä todella tilava, sisään mahtuu todella helposti kaikki tärkeä ja vähemmänkin tärkeä. Toki huono puoli on, että se on käytännössä yksi valtava ”tasku”(sisällä on vain hyvin pieni vetoketjullinen sivutasku, esim. avaimille tai kortille) ja kaikki tavarat on siis hyvin hujan hajan… Vaikka pinta on pehmeää (ja omassa tapauksessani vaaleanruskeaa, eli siis hieman aremman sävyistä) nahkaa, tuntuu se käytössä kestävältä, ja ainakaan omassani en ole vielä huomannut naarmuja, tahroja tms, vaikken todellakaan käsittele laukkujani silkkihansikkain. Välillä laukun kyynarpään alla kantaminen tuntuu vaikealta tai pikemminkin rajoittavalta, sillä sitä käsivartta ei sitten juuri nostella tai liikuteta, mutta enimmäkseen se on ok; jos nyt on ihan pakko saada kädet vapaiksi, niin laukun sisällä on myös ohut ketju, minkä avulla sen voi heittää olalle. Itse en oikein pidä ketjusta mutta myönnän, että käytännöllinen se on.

Kaikenkaikkiaan tämä laukku oli täydellinen lisä omaan vaatekaappiini, ja nimenomaan tässä sävyssä, koska tämän väristä laukkua mulla ei oikeasti ennestään ollutkaan! Arvoin hetken tämän ja mustan välillä, mutta mustia laukkuja mulla oli jo ennestäänkin. Mielestäni tämä sävy sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan, samoin itse laukku, sillä vaikka se clutch onkin ja täten ehkä enemmän iltamenoihin miellettävä, on rento ja isompi malli täydellinen myös päivään – tosin toimisto/työlaukuksi en tätä mallia hankkisi, vaan enemmän sellaiseen shoppailemaan ja brunssille-henkiseen menoon… Laukku löytyy nykyään myös * minikoossa, mutta omaa silmääni tämä alkuperäinen miellyttää aavistuksen enemmän. Tosin pienempi koko näyttää mielestäni tosi kivalta myös ketjun kanssa kannettuna!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X