Travel

Staycation: Meliá Dubai (+ mini video)

12.8.2017 Teksti: Jenni Ukkonen

Meliá Dubai hotelli

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Dubai on yksi maailman vierailluimmista kaupungeista, mutta kesäaikaan kaupunki hiljenee huomattavasti – jopa täällä asuvat haluavat silloin paeta paahtavaa kuumuttaa ja matkata Eurooppaan. Tämä tietystikin tarkoittaa sitä, että Dubain lukuisat hotellit tiputtavat huoneidensa hintoja, ja jopa hienoimmissa luksushotelleissa saattaa yöpyä huomattavasti edullisemmin, kuin mitä samasta majoituksesta maksaisi sesongin aikaan (suosituin aika vierailulle on marraskuun ja maalis/huhtikuun välillä).

Koska päädyimme viettämään suurimman osan kesästä Dubaissa, päätimme tehdä staycationin ja nauttia noista mainitsemistani edullisista hotellihinnoista. Päädyimme ajamaan Port Rashidiin ja yöpymään espanjalaisessa 5-tähden hotelli Meliássa – tiesin konseptin ennestään Lontoosta, missä ME London by Meliá-hotellin katolta löytyy yksi kaupungin parhaista rooftopeista. Valitsimme ’The Level’-huonetyypin, mikä on parempitasoisempi huone kera loungen ja parempien palveluiden, kuten ylellisempien kylpytakkien (sillä mitäpä on hotelliyö ilman muhkeita kylpytakkeja!). Hotellin moderni sisustus oli mieleeni ja heiltä löytyy useampi ravintola (mm. palkittu intialainen) ja tyylikäs spa, mutta ainakin omasta mielestäni hotellin parasta antia oli katolta löytyvä uima-allas kera näkymän kohti Downtownia.

Hotellin sijainnin vuoksi kuvaisilin sitä hieman piilossa olevaksi aarteeksi, mutta se on ehdottomasti parempi lyhyelle staycationille kuin viikon pituiselle lomalle Dubaissa – itse alueella ei ole kauheasti tehtävää tai nähtävää ja lähin metroasemakin on aika kaukana, joten taksi olisi tarpeen joka käänteessä. Olimme ensin suunnitelleet piipahtavamme hotellilta lähistöllä sijaitsevassa vanhassa soukissa ja ottavamme abran, perinteisen vesitaksin, joen toiselle puolen, mutta lopulta allas, lounge ja oma huone saivat jäämään hotellille koko illaksi.

Yritän hiljakseltaan palata videoiden teon makuun, joten otin Canonin näppärän Legria mini-kamerani messiin ja kuvasin ensimmäiseltä päivältä loppuun vajaan 2 minuutin pätkän. Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä siitä olette!

STAYCATION: MELIÁ DUBAI (+ MINI VIDEO). Dubai is one of the most visited cities in the world, but during summertime, the city gets significantly quieter – even the people living here prefer going on their holidays during summer to escape the extreme heat. This, in return, means hotels offer much better rates for rooms and you can stay even in the nicest luxury hotels for much less than what you’d pay during the high season (which is anytime between November and March/April).

Since we have spent most of this crazy hot summer in Dubai, we decided to do a staycation and treat ourselves with these amazing hotel rates. We headed to Port Rashid and stayed in a 5-star Spanish hotel Meliá – I knew it from London, where the ME London by Meliá has one of THE best rooftop bars in the city. We opted for ’The Level’ type room, which is basically a room with an executive lounge access and slightly better room amenities, such as nicer bathrobes (because let’s be honest, what’s a hotel stay without the plush bathrobes). The modern decor was really up my alley and they have several restaurants (including an award-winning Indian restaurant) and a spa, but the best feature, in my opinion, was the rooftop pool with views of Downtown Dubai.

Due to the location I’d say the hotel is somewhat a hidden gem, but definitely better for a short staycation than for a week long holiday in Dubai – there is not much to do in that particular area and since there are no metro stations nearby, a taxi would be required at all times. We were first planning on going to the nearby Old Souk for a stroll and perhaps taking an Abra to the other side of the creek, but in the end, we ended up enjoying the pool, the lounge and our room more so we stayed in the hotel all day.

I’m slowly trying to get into making videos again, so I took my handy Canon Legria mini camera with me and filmed a short clip for you. Let me know if you like it!

LOCATION: 23 Kuwait Street, Port Rashid

Meliá Dubai hotelli

Hotellisängyissä on sitä jotain – ehkä se on se, kun sitä ei tarvi itse pedata ja laittaa siistiksi?

There’s something about hotel beds – maybe it’s the fact that you’re not the one making it so neat and pretty?

Meliá Dubai hotelli

R a k a s t a n hotellihuoneita, missä on kylppärin ja huoneen välillä vain lasiseinä. Tällainen ratkaisu munkin unelmakotiini sitten joskus, kiitos!

I l o v e hotel rooms with a glass wall separating the room and bathroom. I want something just like this in my future dream home, thanks!

Meikkipussi Nunuco

Tässä tällä hetkellä eniten käyttämäni meikit – jotain vanhoja suosikkeja ja paljon uudempaa Maybellinelta. Hamstrasin Tsekista Maybellinen tuotteita, ne ovat siellä ihan super edullisia! Vedenkestävä ripsari on ollut suosikkini.

Here are my currently most used makeup products – some old favorites and lots of newer stuff from Maybelline. I bought tons of it in the Czech Republic, it’s such a good price there! The waterproof mascara has been my favorite.

Meliá Dubai hotelli

Tämän kylpytakin olisin helposti voinut sulloa kassiini ja tuoda kotiin…

I could have easily thrown this robe into my bag and bring home with me…

Meliá Dubai hotelli

Tykkäsin hotellin aulan sisustuksesta; se oli melko ylenpalttinen, mutta silti moderni

I really liked the lobby; it had a very opulent but still modern vibe to it

Meliá Dubai hotelli

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Meliá Dubai hotelli

Näkymä Downtowniin

A view towards the Downtown

Meliá Dubai hotelli

Katolla oleva allasalue oli loistava, mutta myös melko pieni, joten hotellin ollessa yhtään täydempi se voi tuntua jo liian pieneltä

I really enjoyed the rooftop pool area, but I must say it is quite small, so if the hotel gets any busier it might feel a bit too small

Meliá Dubai hotelli

Jotain, mitä löysimme huoneestamme palatessamme takaisin loungessa nautittujen drinkkien jälkeen

A little something we found in our room when we returned after some drinks in the lounge

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Linen & denim kind of girl 🙏 #summer #details #wiw #linen

jenniukk

Kommentit (8)

Deiraa en siinä tapauksessa – tai oikeastaan muutenkaan – kovin paljon suosittelisi; se on nimittäin juuri aika lähellä tuota hotellia, missä yövyimme, ja kuten sanottua, alueella ei ihan kauheasti soukeja lukuunottamatta ole. Melkein suosittelisin Marinan aluetta, jos haluaa olla jossain, missä voi oikeasti myös kävellä jalan paikasta toiseen ja haluaa olla lähellä rantaa ja ravintoloita. Lisäksi sieltä pääsee halutessaan metrolla tai taksilla suht helposti muille alueille 🙂

Kiva, että listasta oli iloa! Tervetuloa!

Oi, vaikutat tosi nautiskelijalta, niinkuin minäkin olen. Hotellilla on todella väliä, se ei ole pelkkä nukkumispaikka. Minä suuntaan seuraavaksi Madridiin, jossa en ole ollutkaan. Nähtävyyksiä ei niinkään, mutta tunnelmaa on kehuttu. Yleensä pidän meren tai veden läheisyydestä suurissakin kaupungeissa, mutta nyt niitä ei ole luvassa.

Heh, myönnän, että nuorempana (ja okei – ihan joskus viel nykyäänkin) tuli sanottua, että eihän siellä hotellissa muuta kuin nukuta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan laadukasta hotellia ja toimivaa palvelua. Nykyään siis tulee hieman enemmän satsattua siihenkin osaan lomasta 🙂 Madrid on ollut itsellänikin toiveissa, toivottavasti matka on antoisa!! 🙂

Ihanan näköinen hotelli. Mikä tosin laittoi minut kommentoimaan, oli hotellin osoite. Mielessäni pyörittelin miksi Kuwait Street kuulostaa niin tutulta kunnes Google mapsia tutkiessani hoksasin että olen asunut Dubaissa Kuwait Streetillä tasan kymmenen vuotta sitten, vain parin korttelin päässä tästä hotellista 🙂

Eikä!! Mikä sattuma 🙂 Varmaan ollut melkoisen erilainen paikka silloin – kiehtovaa, että olet ollut täällä niihin aikoihin 🙂

Thats a perfect hotel room in my mind and yes, totally pinnable and inspo for an own place! 🙂

http://lartoffashion.com

Glad you liked it too! 🙂

Moikka! Mille alueelle suosittelisit varaamaan hotellin Dubaista, jos toiveissa olisi päätyä alueelle mistä ei ihan joka kerta tarvitse ”lähteä” taksilla tai metrolla? Myös rantaelämä houkuttelee. Olisiko esim. Deira mielestäs hyvä vai huono valinta?

Suunnitelmissa ainakin aika monta kohtaa suorittaa sun 20xDubaissa jutuista 🙂

Deiraa en siinä tapauksessa – tai oikeastaan muutenkaan – kovin paljon suosittelisi; se on nimittäin juuri aika lähellä tuota hotellia, missä yövyimme, ja kuten sanottua, alueella ei ihan kauheasti soukeja lukuunottamatta ole. Melkein suosittelisin Marinan aluetta, jos haluaa olla jossain, missä voi oikeasti myös kävellä jalan paikasta toiseen ja haluaa olla lähellä rantaa ja ravintoloita. Lisäksi sieltä pääsee halutessaan metrolla tai taksilla suht helposti muille alueille 🙂

Kiva, että listasta oli iloa! Tervetuloa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *