Jenni Ukkonen

Easy Like Sunday

Teksti: Jenni Ukkonen

Vaikka syksy on vuodenajoista lempparini, ei kesä ole kärkipaikasta kaukana – varsinkaan silloin, kun aurinko porottaa taivaalla ja vastaantulijat ovat hymysuin! 

Lämpimissä kesäpäivissä on jotain niin helppoa ja huoletonta. Jopa pitkän työpäivän jälkeen lämpimään auringonpaisteeseen astuessa tuntuu, kuin päivä olisi vasta alkamaisillaan. Ja viikonloppuna on fiilis kuin lomamatkalla konsanaan. 

Itse vietinkin vähän sellaista lomafiiliksen täyteistä viikoloppua. Rentoa olemista, pitkiä lounaita viinilasin kera, päämäärätöntä kuljeskelua ja jäälatteja. Sekä tietysti rennon huolentonta kesäpukeutumista. Tämä Mangon ohut huitula on juuri sellainen, minkä ottaisin rantalomallekin mukaan ja heittäisin bikinien päälle matkalle rannalle ja takaisin. Kuumassa kaupungissa se on puolestaan ihanan vilpoisa ja kuitenkin samalla tarpeeksi peittävä omassa naapurustossa seikkailuun. Pakko myöntää, että näitä kuvia katsellessa melkein tuntuu, kuin olisin Angelin sijaan ollutkin Italiassa…

 

Although autumn is my favorite season, summer is not far behind – at least on the days when the sun is out and the people pass you on the streets with a big smile on their face!

There’s just something so easy and effortelss in those summer days. Even when you step out after a long day at work you feel like the day is only just about to begin. And on a weekend you feel like on a holiday.

My weekend was definitely full of holiday vibes. I took it easy with long lunches with glasses of wine, aimless walking and ice lattes. Not forgetting the effortless summer dressing. This breezy shirt dress by Mango is exactly what I’d take on a beach holiday with me to throw over bikini. In a hot city, on the other hand, it feels cool yet covering enough when roaming around in your own neighbourhood. I have to admit, looking at these pics I almost feel like instead of Angel I was somewhere in Italy…

WEARING

Shirt dress MANGO / now -50%

Hat JIGSAW / similar here, here

Sunglasses RAY-BAN – get 15% of with JU15SUN on everything at Loveyewear

Bag LOUIS VUITTON

Sandals STEVE MADDEN / similar here

 

Commercial links

Lue myös

X