Jenni Ukkonen

ei näin, nelly!

Teksti: Jenni Ukkonen

Ehdin juuri tänään tuskailla tuolla kommenttiboksin puolella ettei Nellyn alesta tilaamani jutut ole vielä tänäänkään tulleet, niin johan tuli postista viestiä että paketti on haettavissa. Eihän siinä auttanut muu kuin juosta pää kolmantena jalkana sitä hakemaan- ja sitten pettyä pahemman kerran. Mutta niinhän siinä käy kun tilaa väsyneenä ja kiireessä… onneksi tilasin laskulla, joten mistään ei ole vielä veloitettu ja voin lähettää kaiken hyvillä mielin pois!
Kerrottakoon tässä että keinonahkapusakka olisi ollut tooosi kiva napakamman mallisena (nyt se oli sellainen pussi) ja raitapaita oli jees mutta 95% identtinen Ginasta ostamani kanssa. Lyhythihaisessa neuletakissa ja kengissä ei sinäänsä ollut mitään vikaa, mutta parempi lähettää nekin pois ihan periaatteesta. Tämä otti nimittäin niin paljon päähän:

nel3
nel2
nel1
Saanko kysyä että mitähän hittoa ja kuka ihme tän on pakannut?? Joo en ihan ole pitämässä… Mikä on harmi sinäänsä sillä sen verran mitä tuoksua haistoi koko paketin sisällöstä (oli siis valunut matkalla kivasti ympäriinsä), se vaikutti ihan kivalta. Mutta kiitos ei tällä kertaa! :/

Lue myös

X