Jenni Ukkonen

eilen & tänään

Teksti: Jenni Ukkonen

Hei vaan täältä suunnalta! Vihdoin alkaa tuntua siltä että elämä voittaa sittenkin, joten pystyn lyhkäiset terveisetkin jakamaan 🙂 Kuvituksena nassut eilisillalta ja tältä illalta – verratkaa vaikka kumpi miellyttää enemmän :p

Kuva 83
Kuva 101

Eilen lähdettiin tosiaan tyttöjen kanssa “pareille”, vaan kuinkas sitten kävikään… irkkupubiin ei päädytty missään välissä, vaan Jewelin kautta matka vei hetkeksi The O Bariin, sitten erääseen paikkaan minkä nimeä en kerro (okei, se oli Strawberry Moons, mutta tää oli oikeasti vika kerta kun sinne meen 😀 Ei luoja mitä porukkaa….) ja sitten vielä sen lähellä olevaan Gemiin, missä soi muuten ihan samat musiikit! Yritettiin kolmelta vielä Casinolle, mutta kun osa porukasta ei olisi päässyt enää sisälle, niin taksi mun luo ja jatkot pystyyn :p Miten tän porukan kanssa käykin aina näin?? Sanomattakin ehkä selvää että kun pistin nukkumaan vasta kymmeneltä tänä aamuna, en ihan yliopistolle asti tänään päätynyt missään vaiheessa… mutta hauskaa oli ja nauroinkin vatsalihakseni ihan kipeiksi!

Tänään oon viettänyt aikaa yrittäen toipua viime yöstä ja samalla linjalla jatketaan. Tiedossa on leffailta yhden lempparikauhuleffani kanssa – Funny Games US! Tuli ihan pakonomainen tarve katsoa se pitkästä aikaa (ja kuinka ollakaan mun veli just sanoi että sama leffa tulee tänään Tv5:lta!!) 🙂 Hyviä loppuiltoja sinnekin!

Lue myös

X