Jenni Ukkonen

eilisen asu

4.5.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Tässäpä vielä parit asu/turistikuvat Tukholmasta, sattui löytymään niin loistava tausta sopivasti sen hotellin edestä, missä St Tropezin tilaisuus järjestettiin 😀 Itse tilaisuudesta kirjoittelen vähän myöhemmin! 🙂

Asuna oli Zaran kimaltava neuletakki ja risafarkut, River Islandin musta silkkitoppi (missä nykyään kutakuinkin elän… se vaan käy aina ja joka tilanteessa :D), H&M:n aurinkolasit, LV:n Neverfull ja ballerinat Nelly White Label (uudet! ja oli muuten hyvät jalassa!:)Mua melkein haluttaisi väsätä noista kuvista uusi banneri blogiin, tuo nykyinen on mielestäni vähän tylsä ja muutenkin sitä on jo tullut katseltua aika kauan… katsotaan jos saan jotain, edes jotain ihan simppeliä, väkerretyksi :)Pakko jakaa vielä parit kuvat kun käytiin myöhemmällä Iinan ja Mintun kanssa istuskelemassa Bistro Boheme -nimisessä paikassa. Tosi mukava paikka ja ruoat näytti niiiiin herkullisilta että oikein harmitti kun itsellä ei ollut yhtään nälkä!

Bloggaaja työn teossa…Ihana oli nähdä kumpaakin tytsyä pitkästä aikaa! :)Tänään pitäisi lähteä Namun kisakatsomaan kannustamaan Suomea, mutta sitä ennen hipsaisen postille sekä postittamaan pakettia että noutamaan sellaista. Palaillaan! :)P.s. Ettehän ole missaneet eilisen videopäiväkirjaa? 😉


Here’s some outfit / tourist pics from yesterday, found such a perfect background for them 😉 Almost feel like making some kind of banner for this blog using these pics but we’ll see! Also, went to a place called Bistro Boheme with Iina ja Minttu, really liked the atmosphere there! Felt a bit sad I wasn’t feeling hungry cause all the dishes looked deliscious!


Tonight I’ll go to Namu to support Finland in Ice Hockey but first I need to make a stop at the post office, so gotta go! See you!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Have you ever left a love lock somewhere in the world? Where? 😍 #lovelocks #seoul #nseoultower

jenniukk

Kommentit (22)

Kiitoksia, tykkään kyllä tosi paljon itsekin 🙂

Ihanat nuo oranssit baltsut ja koko asu. Ehdottomasti banneriainesta! 🙂

Suosittelen lämpimästi tuota Nordic Light -hotellia kaikille. Se on tosi tyylikäs ja kiva paikka, älyttömän hyvällä sijainnilla.
terkuin Honey

Toi pidempi tukka sopii sulle niin hyvin!

Voi kun näyttää hauskalta!

Kiitoksia ihanainen 🙂

Näytti kyllä tosi hyvältä ainakin sen verran mitä me sitä nähtiin 🙂

:>

Kiva jos oot sitä mieltä! 🙂

Kiva asu, tykkään vähän risaisten farkkujen ja ton jakun yhdistelmästä! 🙂

Aivan ihanat hiukset! Itselläkin alkoi houkuttelemaan teippipidennykset :p Mulla on juurikin nuo samat rapunzelin pidennykset, mutta ne ovat klipsikiinnityksellä. Mitä luulet, voinko tehdä nuista mun pidennyksistä teipit jos vain irrotan klipsit hiuksista irti ja lisään niihin teipit? 😮

Voi, oli kyllä niiiin kiva tavata!! 🙂

Oi noi balleriinat on ihanat!

mistä oot ostanut nuo farkut 🙂

Ihana asu! <3

Kiitoksia 🙂

En kyllä osaa sanoa kun en tiedä minkänäköiset ne klipsilliset on toiselta puolelta… teipeille tarvii pohjalle sellaisen muovinauhan tms pohjaksi.

Zara 🙂

Oli!:)<3

Ne oli kyllä hyvä hankinta, sen verran kauan oon oransseja baltsuja kaipaillut 🙂

Kiva jos pidit 🙂

Ihanat ballerinat. 🙂

Kiitoksia, tykkään kyllä tosi paljon itsekin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *