Jenni Ukkonen

eka ilta uudessa kodissa…

27.11.2011 Teksti: Jenni Ukkonen

Meni kutakuinkin tällaisissä merkeissä ystäväni Niinan loistavassa seurassa: Juotiin Ikeasta ostamaani glögi/punaviiniä, syötiin ginger nut -keksejä (maistuu vähän piparkakuilta) ja katsottiin Sinkkuelämäätä 😀 Ja sain ihanan tuparilahjan (näkyy alimmassa kuvassa:P), sekin tuoksuu ihan joululta :)Mulle ei sitten vieläkään ole tuotu sitä helkkarin sänkyä, onneksi nyt on tämä vuodesohva mikä levittyy sängyksi mutta kyllä vähän ärsyttää kun vuokraisännällä oli kuitenkin reilusti yli viikko aikaa hoitaa asia! Murr!Tänään käyntiin vaan syömässä Wagamamassa keittoa ja sitten tapasin muita kavereita huomenna olevan Fashion Forecasting -presentaation merkeissä. Nyt mulla toimii jonkun ihmeen kautta netti asunnossa (!!) joten yritän ottaa kaiken hyödyn irti ja hoitaa jotain hoitamattomaksi jääneitä asioita. Toivon kauheasti että netti toimisi vielä huomennakin ja vaikka koko loppuelämän, mutten uskalla vielä siihen täysin luottaa…

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Determined to have more breakfasts outdoors this winter 🥑☕ #breakfast #avocadotoast #home

jenniukk

Kommentit (11)

Kiiiitos kaunis 🙂

Olen lähdössä tammikuun alussa sinne Englantiin ja mietin, että onko siellä silloin samanlaiset alennusmyynnit kuin täällä Suomessa? Entä, paljonko siellä saa pulittaa Mulberryn huivista? Tarkoitan sitä perinteistä ruutukuosista tusinahuivia :)) Saisiko sitä esimerkiksi lentokentiltä edullisemmin?

Yay! Onnea uuteen kotiin!! Olkoon tulevaisuus siellä vähintään yhtä valoisa kun noiden kynttilöiden liekit… ^__^

oi näyttää ihanalta!:) onnea uuteen kotiin!:)

Paljon onnea uuteen kotiin! ♥

Onpas kauniin tunnelmallisia kuvia, ihan tuli noista joulutuulelle 🙂

Jeeei, ihanalta näyttää ja onnea uudesta kodista <3

Paljon onnea uuteen kotiin! 🙂

Kiitoksia 🙂

Hihii, kynttilöillä saa minkä vaan näyttään ihanalta 😉

Juu ihan samanlailla on täälläkin joulun jälkeiset alet 🙂 En yhtään tiedä niiden huivien hinnoista, mutta ootko kurkannut Mulberryn nettikaupan että mitä se sanoo hinnaksi? Jos lentokentältä löytyy niin kyllähän siellä sen pienen “alen” niihin vielä saa 🙂 Ihanaa matkaa!!

Kiiiitos kaunis 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *