Jenni Ukkonen

Empties – loppuun käyttämäni tuotteet, ostaisinko uudelleen?

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Lumene Bi-Phase Micellar Water

Tämä öljyä sisältävä misellivesi on edelleen suosikkini kaikista misellivesistä, mitä olen testannut. Poistaa tehokkaasti meikit ja liat iholta ja jättää ihon hehkuvaksi ja miellyttävän tuntoiseksi.

Ostaisin ehdottomasti heti uudelleen, mutta valitettavasti täältä Arabiemiraateista tätä ei saa, ja niiden nettikauppojen, mistä voi tänne tilata, postikulut ovat ainakin juuri nyt sen verran korkeat (ymmärrettävistä syistä) etten näe järkeväksi tähän hetkeen… mutta kunhan pääsen taas Suomeen, hamstraan tätä mukaani useamman pullon! Linkkaamallani sivulla tämä on juuri nyt alessa.

 

* Algamaris Spray Solaire SPF30

Postasin viime kesänä mineraaliaurinkosuojiin siirtymisestä ja juuri silloin olin tutustunut näihin Algamarisin tuotteisiin. Tästä spraysta tuli oma suosikkini ja sittemmin oikeastaan ainoa aurinkosuoja, mitä oon käyttänyt ja suositellut myös muille (kasvoille käytän saman merkin kasvoille tarkoitettuja suojia). Tehokas ja helppo käyttää, nämä ovat omat ykkössyyni tämän tuotteen suosimiseen.

Olen ostanut ja aion ostaa uudelleenkin.

 

* Algamaris After-Sun Fluid

Myös tästä after sun-voiteesta tuli suosikkini mitä auringonottoon (tai sen jälkeen) tulee. Aivan ihanan kevyt, melkein voisi sanoa että maitomainen tuote, jossa miellyttävä kevyt tuoksu.

Aion ostaa tätäkin jatkossa.

 

* Pureology Multi-Tasking Hair Beautifier

Harvoin osaan sanoa näistä hiuksiin suihkun jälkeen suihkutettavista tuotteista, ovatko ne todellisuudessa mitenkään toisistaan poikkeavia tai erikoisia. Tästä pidin kuitenkin niin käytössä, kuin nyt tuotteen loputtua olen huomannut kaipaavani juuri tätä nimenomaista tuotetta suihkun jälkeen hiuksiin laitettavaksi. Suihkeella on peräti 21 eri hyötyä, kuten hoitava vaikutus, hiusvärin hyvänä säilyminen (jos värjätyt hiukset, omani eivät tosin sitä ole), nopeuttaa hiusten kuivumista, antaa lämpösuojan ja suojan ympäristön haittatekijöitä vastaan, vahvistaa hiusta, siloittaa, lisää kiiltoa jne… en luettele jokaikistä hyötyä tässä! Suihke oli itseasiassa aika paksua, ei siis sellaista “vettä”, joten se tuntui extra tehokkaalta ja hoitavalta.

Aion ostaa uudelleen, mutta yritän ensin käyttää loppuun pari muuta saman tyylistä tuotetta. Sitten palaan 95% varmuudella tähän, ellei jotain muuta uutta testattavaa löydy ennen sitä!

 

* Weleda Skin Food

Todella paksu ja hoitava ”ihmevoiteeksi” kutsuttu monitoimivoide, mitä itse käytin suihkun jälkeen kantapäihin, polviin, kyynärpäihin ja muihin mahdollisiin kohtiin, mitkä vaativat super kosteutusta. Tämä pehmentää todella tehokkaasti karheimmatkin kohdat ja lisäksi tuoksuu mielestäni super ihanalta.

Tulen ostamaan uudelleen, sillä en ole purkkia loppuun käytettyäni löytänyt samanveroista vastaavaa tuotetta (ja kuten kuvasta voi ehkä nähdä, jouduin jopa leikkaamaan tuubin ylhäältä auki, jotta sain varmasti kaiken ulos, hah!).

 

Innisfree Green Tea Mist (Micro)

Ihanin kasvosuihke, mitä olen testannut; tämän suihke on niin hienojakoista ja raikkaan tuoksuista, ja jättää ihon todella kosteutetuksi ja hehkuvaksi. Käytän joko aamuisin meikin alla tai päällä ja pitkin päivää.

Ostan uudelleen. Valitettavasti en tiedä voiko tällaista spraypulloa tilata netin kautta, mutta mikäli merkki tulee jossain vastaan, suosittelen kokeilemaan! Innisfreella on nykyään Dubai Mallilla oma liike, joten omalta kohtaani ongelma on ratkaistu.

 

* TonyMoly Tomatox Magic Massage Mask

Ehkäpä yksi suosikki kasvonaamiosta; tämä kasvoille hierottava ja sitten vaikuttamaan jätettävä naamio puhdistaa, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Koen, että tämän käytön jälkeen ihoni näyttää aina nimeomaan ravitulta ja hehkuvalta.

Tulen varmasti ostamaan uudelleen, tosin yritän käyttää ensin jotain muita naamioita loppuun…

 

* GlamGlow Supermud Clearing Treatment

Toinen todella hyvä, edellisestä aivan erilainen kasvonaamio, mikä myös toimii loistavasti ja antaa välittömiä tuloksia. Tämä on enemmän epäpuhtauksille, finneille, mustapäille jne ja se puhdistaa tehokkaasti ihon ja auttaa supistamaan ihohuokosia.

Tykkäsin tästä todella paljon ja voisin kuvitella ostavani jossain välissä uudelleen, mutta juuri nyt en lisää tätä ostoslistani kärkeen, sillä mulla on muutama samantyylinen tuote, joista pidän myös. Lisäksi tämä saattoi olla omalle iholleni (kuiva, herkkä) jopa vähän liian tehokas.

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X