Jenni Ukkonen

Empties – viimeisimpänä loppuun käyttämäni kauneustuotteet, osa 2

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Tein joskus aikaa sitten tällaisen Empties-postauksen, missä luettelin viimeisimpänä loppuun käyttämäni kosmetiikkatuotteet, ja ostaisinko niitä enää uudelleen. Muistelen, että se oli aika – tai ainakin yllättävän – suosittu postaus, joten nyt kun mulla on taas viime aikoina loppunut useampi tuote lähes samaan aikaan, viimeisin tänä aamuna, ajattelin laittaa uutta Empties-postausta kehiin! Eli tällaiset on viime aikoina käytetty loppuun ja mitä mieltä niistä olinkaan…

 

* Revitalash Advanced

Ripsille tarkoitettu seerumi, joka kasvattaa omat ripset maksimaaliseen pituuteen ja luo tuuheamman kokonaisuuden, sillä myös lyhyimmät ripset tulevat paremmin esiin. Omasta mielestäni ripset myös kaartuvat luonnostaan kauniimmin tämän avulla, mutta tämä voi olla tapauskohtaista. Tämä tuote on ollut “salainen aseeni” jo vuosia, ja se on yksi harvoista ripsiseerumeista, minkä olen todennut AIDOSTI toimivaksi (ja kyseessä on myös sen hintaluokan tuote, etten todellakaan suosittelisi ellen tietäisi varmasti, että toimii). Ripset kasvavat kuin varkain kauniin pitkiksi ja näyttäviksi. Kiitos tämän, en enää edes harkitsisi ripsipidennyksiä ja siihen rumbaan lähtemistä. Ainoa miinus on siitä, että ainakin itselläni silmäluomet menevät alussa (siis jos en ole pitkään aikaan käyttänyt tätä) punertaviksi ja se kestää muutamasta päivästä viikkoon. Jatkuvassa käytössä sitä ei onneksi tapahdu.

Olen jo ostanut uudelleen sillä en osaa kuvitella olevani ilman. Viimeisen kuukauden ajan olen levittänyt tätä myös kulmakarvoihin ja vihdoin olen näkevinäni niissäkin muutosta…

 

* Aesop Deodorant Roll-On

Olen viime aikoina alkanut ostaa enemmän eri tyyppisiä tuotteita Aesopilta, mutta tämä deodorantti oli yksi ensimmäisiä (maailman ihanimman * käsisaippuan lisäksi) mitä heiltä ostin. Tuoksu on oikeasti maailman paras ja pullo näyttää hyvältä kylppärissä. Miinuksena tämä voide oli mielestäni aika “vetelää” ja sitä sai kuivatella hyvän tovin ennen pukeutumista, mutta omassa käytössäni toimi kuten piti.

Tämän loputtua ostin testiin * spray-version mutta se tuntuu kuluvan paljon nopeammin kuin tämä roll-on, joten sen jälkeen aion palata takaisin tähän.

 

* Lumene Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence

Kirkastava essence “tiiviste” joka elvyttää väsynyttä ja sameaa ihoa, kosteuttaa ja jättää ihon sileämmäksi ja kauniin hehkuvaksi. Käytetään esim. kosteusvoiteen alla päivittäin.

Suunnittelen ostavani tämän uudelleen, sillä C-vitamiini on iholle tärkeä eikä mulla ole tällä hetkellä muita sitä sisältäviä tuotteita käytössä. En löydä tästä mitään huonoa sanottavaa!

 

* St Tropez Purity Bronzing Water Mousse

Yllätyin miten paljon päädyin tästä nimenomaisesta itseruskettavasta pitämään, sillä yleensä kaipaan itseruskettavalta välitöntä, mielellään aika tummaa sävyä, ja tämä on täysin väritön ja antaa lähinnä terveen hehkun iholle yhdellä levityskerralla. Toisaalta ehkä se helppous veti lopulta puoleensa; vaatteet voi pukea ylle vaikka saman tien eikä väriä tartu niihin tai vaikka lakanoihin. Itse koin että omalle luonnostaan kalpealle iholle sävy oli kauniin luonnollinen ja useammalla levityskerralla sitä pystyi syventämään oman maun mukaan. Tummemman ihosävyn omaavalle tämä tosin ei välttämättä toimi yhtä hyvin!

Aion ostaa uudelleen – tästä käytin viimeiset rippeet tänä aamuna ja aloin heti suunnitella uuden ostoa! Vaahtomaiset itseruskettavat kestävät aina käytössä pitkään, joten uudesta purkista riittää varmasti taas toviksi.

 

* Bod Bake Daily Tighten Tan

Asteittain ihoa ruskettava ja kiinteyttävä vartalovoide. Helppokäyttöinen, varsinkin jos ei ole ennestään juurikaan itseruskettaviin tuotteisiin tutustunut. Käytin tätä yleensä aamuisin suihkun jälkeen kosteusvoiteena, ja koin että se ylläpiti kauniisti päivetystä iholla. En osaa sanoa kiinteyttikö voide mitään, mutta se jätti ihon aina samettisen pehmeäksi ja miellyttäväksi, itselleni sekin riitti!

Voisin kuvitella ostavani uudelleen jossain välissä, mutta ei ole ensimmäisenä ostoslistalla.

 

* Laura Mercier Tinted Moisturiser

Tämä sävytetty, kosteuttava päivävoide on ollut yksi suosikeistani kautta aikojen. Tasoittaa ihon sävyä, muttei ole kovin peittävä – jättää ihon kuulaaksi ja luonnollisen hehkuvaksi.

Tästä tuotteesta on juuri tullut uudistettu versio ulos ja aion ostaa sen kunhan saan vielä pari muuta samantyyppistä tuotetta loppuun.

 

* Lumene Sisu Deep Clean Purifying Mask

Helppokäyttöinen ja ainakin omaan nenääni hyvän tuoksuinen syväpuhdistava kasvonaamio. Koin, että teki tehtävänsä ja jätti ihon aina puhtaaksi, muttei esim. kiristäväksi, mitä jotkut syväpuhdistavat naamiot tuntuvat ainakin omalla kohtaani tekevän.

Voisin ostaa uudelleen, mutta ei ole ensimmäinen ostoslistallani.

 

* Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Hoitovesi, joka levitetään iholle ensimmäisenä ihon puhdistuksen jälkeen kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa ja parantamaan sen kimmoisuutta. Tuote sisältää fermentoidun hiivan uutetta, joka imeytyy iholle ja energisoi sitä välittömästi. Lisäksi tämän hoitoveden käytössä on lukuisia muita etuja, mm. ihon luonnollinen suoja parantuu, ihon pinta kaunistuu, iho saa elinvoimaisuutta, hennot juonteet häivyttyvät, ihon sävy paranee…

Ostaisin uudelleen. Tämän loputtua ostin samantyylisen tuotteen eräältä toiselta merkiltä, mutta en ole ollut siitä aivan yhtä vakuuttunut. Sen loputtua palaan tähän.

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X