Jenni Ukkonen

Empties – viimeisimpänä loppuunkäyttämäni kauneustuotteet (ja ostaisinko uudelleen)

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Kaksi tuotteista saatu testiin, merkattu *-merkillä.

Viimeisen muutaman viikon aikana päätin säästää loppuun käyttämieni kauneustuotteiden purkit, kerätäkseni ne viimeistä yhteenvetoa varten postaukseen (tämän jälkeen lentävät sitten vauhdilla pois, tyhjiä purkkejä en sentään ajatellut alkaa keräämään!). Mitä mieltä olin ja ostaisinko uudelleen?

 

L’oréal Voluminous Lash Paradise Waterproof

Silkasta mielenkiinnosta ostetusta ripsarista tuli yllätyssuosikkini, joka peittosi useammat kalliimmat ripsarit. Erottelee ripset kauniisti, tuuheutta ja pidentää ilman klimppejä ja pysyy ripsissä koko pitkän päivän, jopa uinnin ja auringonoton jälkeen.

Ostaisin uudelleen.

 

Whamisa Organic Flowers Water Cream*

Kevyt voide, joka tehokosteuttaa ja ravitsee; sopii kaikille ihotyypeille. Voiteen sisältämä nattokumi jättää ihon pehmeäksi ja rauhoittuneeksi ja on täynnä antioksidantteja ja vitamiineja. Pieni pakkaus kestää yllättävän kauan ja on ollut varsinkin reissuissa loistava tuote!

Ostaisin uudelleen, mutta vasta käytettyäni ensin kaikki muut kasvovoiteeni loppuun.

Innisfree Green Tea Cleansing Water

Innisfreeta ei nopealla googlauksessa vielä Suomesta saa; itse tutustuin merkkiin Etelä-Koreassa ollessani ja siitä tuli heti suosikkini mitä K-beautyyn tulee (enkä ole ainoa – merkki on myös Korean ykkösnimiä). Innisfree on laadukkaasta luonnonkosmetiikasta tunnettu ja tämä Green Tea-sarja sisältää heidän parhaiten myyviä tuotteita. Käytimme mieheni kanssa kumpikin tätä puhdistusvettä aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen – se keräsi päivän liat ja pölyt kasvoilta todella tehokkaasti ja helposti, jättäen ihon kuulaaksi ja kosteutetuksi.

Ostaisin (ja aion ostaa hyvin pian!) uudelleen. Samantyylinen vaihtoehto.

 

Be3 Miracle Tan Self Tanning Spray

En yleensä syty suihkemaisista itseruskettavista (pelkään, että ne sotkevat levitysvaiheessa koko huoneen) mutta onneksi annoin tälle mahdollisuuden, sillä tällä sai todella luonnollisen ja kauniin sävyn iholle, todella vaivattomasti – en edes levittänyt tätä suihkutuksen jälkeen mitenkään erityisesti, suihke oli niin hienojakoinen. Ainoa miinus minkä keksin nyt, on ettei purkista riittänyt kovin moneen kokovartalorusketukseen (arviolta purkki riiti 3-4 kertaan).

Voisin ostaa uudelleen, mutta ei ole ensimmäinen vaihtoehtoni, sillä henkilökohtaisesti suosin vaahtomaisia itseruskettavia.

 

Anastasia Beverly Hills Brow Definer “Soft Brown”

Kätevä ja helppokäyttöinen kulmakynä; koostumus on pehmeä, helposti levitettävä ja peittävä. Saatavilla eri väreissä; itselleni tämä Soft Brown oli loppupeleissä aavistuksen turhan tumma.

En ostaisi uudelleen, sillä uskon, että samaa laatua saa myös edullisemmin aivan samassa muodossa.

Lumene Kuulas Beauty Illuminating Ultra Firming Elixir*

Silottava, kiinteyttävä ja heleyttävä tehohoito, joka auttaa viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja jättää ihon nuorekkaaksi ja säteileväksi. Seerumimainen eliksiiri näyttää todella kauniilta iholla ja jättää ihon ihanan napakan tuntoiseksi – täydellinen tuote päivävoiteen alle.

Ostaisin uudelleen, mutta vasta käytettyäni muut seerumimaiset tuotteeni loppuun.

 

Olaplex No3 Hair Perfector

Aloitin viime vuoden lopulla kampaajalla Olaplex-hoidot, ja sen myötä ostin myös kotona käytettäväksi tämän Hair Perfector “tehohoidon”, jota käytän n. kerran viikossa. Jätän tämän pyyhekuiviin hiuksiin 2-3 tunniksi ja pesun jälkeen eron huomaa; hiukset ovat todella sileät ja terveen näköiset. Pienehkö purkki oli myös yllättävän riittoisa – omaan tukkaani, mikä on paksu ja pitkä, tämä kesti arviolta 8 kertaan. Mikäli Olaplex ei ole vielä tuttu hoito, se vahvistaa hiuksen rikkisiltoja (aiheutuu mm. lämpö- ja hiusvärikäsittelystä) ja tämä kotihoitotuote vahvistaa kampaajan tekemän hoidon tehoa ja auttaa säilyttää hiusten uuden rakenteen, mutta sitä voi toki käyttää myös vaikkei kampaajalla olisi koskaan hoidossa käynyt.

Ostaisin (ja aion ostaa nopeaa) uudelleen, ehdottomasti!

 

P.s. Tykkään katsoa Empties-videoita YouTubessa, ja siksi mietinkin, toimisikohan tämä konsepti myös mun tekemänä – eli jos haluaisitte seuraavalla kertaa nähdä loppuunkäytettyjä kauneustuotteita mielummin videomuodossa arvioitavana, huikatkaa kommenttiboksissa!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X