Jenni Ukkonen

En koskaan…

Teksti: Jenni Ukkonen


Törmäsin hiljattain muutamassa blogissa tällaiseen “En koskaan”-listaukseen ja jäin niiden myötä miettimään omalla kohtaani asioita, mitä en koskaan… Tuleeko teillä yhtään samaa vastausta?

… tule ymmärtämään ihmisiä, jotka roskaavat luontoa. Miten vaikeaa on sujauttaa roska takaisin laukkuun tai taskuun, kunnes löytää roskiksen?

… alkaisi nukkumaan ilman että ainakin yrittäisin puhdistaa kasvoni ja käyttää kosteusvoidetta – olenpa kuinka väsynyt tahansa

… voi skipata vartalovoiteen käyttöä suihkun jälkeen. Pelkkä ajatus saa ihon kiristämään.

… osaa pakata reissuun hyvissä ajoin – tai noudattaa aiemmin tekemääni pakkaussuunnitelmaa vaatteiden suhteen. En myöskään koskaan onnistu pakkaamaan just oikeaa määrää asuja; niitä on aina ainakin pari liikaa tai vähintään yksi liian vähän!

… lähtisi reissuun /yön yli jonnekin siivoamatta ensin kotia. Paljon kivempi tulla reissun jälkeen kotiin kun paikat on siistinä ja sohvatyynyt paikoillaan ja pöyhittyinä.

… kieltäytyisi suoriltaan johonkin maahan muuttamisesta, vaikka maa olisi kuinka kaukainen tai aiemmasta poikkeava. Eri maihin muuttaminen on ollut joka kerta jännittävää ja kiehtovaa ja vaikka se itse muuttoprosessi on ehkä kamalinta mitä tiedän, niin itselle ennestään uuteen / vähemmän tuttuun maahan ns. paikallisena tutustuminen on jotain, mitä rakastan.

… osta värikkäitä alusvaatteita; mulla on ainoastaan nuden ja mustan värisiä rintsikoita ja lähinnä myös saman värisiä alushousuja. Tylsää, mutta myös todella helppoa pukeutumista ajatellen.

… lakkaa tykkäämästä salmiakista ja Pandan kauralakritsasta

… tule kyllästymään Pumpkin Spice Latteihin. Vinkkini on pyytää puolet vähemmän siirappia, niin juoma ei ole aivan liian makea.

… pysty menemään leffateatteriin ilman kahvia (ja vettä). Pimeä sali ja paljon istumista = tuskallisen levottomat jalat. Olen havainnut, että kahvi auttaa tässä pulmassa.

… onnistu pesemään hampaitani tiputtamatta hammastahnaa vaatteelleni. Ainakaan iltaisin! Suunnilleen kaikissa mun koti/yövaatteissa on ainakin joku hammastahnaläikkä, mikä ei ole lähtenyt pesussakaan pois… tyylikästä!

… haluaisi sanoa “en koskaan”, koska niin monesti olen myöhemmin joutunut pyörtämään mielipiteeni päinvastaiseksi! Viimeisimpänä näin kävi ugly dad sneakereiden kanssa, mistä vannoin, ettei moisia nähtäisi jaloissani koskaan… nyt ne näyttävätkin yhtäkkiä yllättävän cooleilta, siis jopa omassa jalassa!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X