Jenni Ukkonen

Eniten käyttämäni vaatteet just nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Mulla meni muuton yhteydessä vähän pakka sekaisin, ja vaikka mielessä olisi paljon postausideoita ja toiveita, mistä postata, niin samanaikaisesti en vaan meinaa saada itseäni kirjoittamaan. Taas yksi viikko meni silmän räpäyksessä ja löysin itseni pohtimassa, että mistähän sitä sitten oikein kirjoittaisi; mihin pystyisin ylipäätään keskittymään kun koti ja vaatekaapit on edelleen kuin pommin jäljiltä ja pitäisi selvittää ja käydä läpi. No, miksen siis postaisi vaatteista, mitkä on olleet mulla vähintään viimeisen kuukauden, ellei useammankin, ehdottomasti ne useimmiten ylleni vetämät – varsinkin viime viikkoina, kun en ole oikeasti löytänyt kaapistani juuri mitään, ja nämä ovat olleet helposti käden ulottuvilla. Tämä kesä ja viimeistään Dubaihin muutto on todellakin muokannut mun tyyliä rennommaksi, sillä juuri nyt pukeudun mielummin näin kuin vaikka kesämekkoihin. Tässä siis mun tämän hetken ehdottomasti eniten käyttämäni vaatteet ja vinkit, mistä löytyvät lempparini:

Kropatut pikkutopit

Tänä kesänä oon käyttänyt kropattuja pikkutoppeja (tai siis: napapaitoja, hahha) varmasti enemmän kuin koko aiemman elämäni aikana yhteensä. Jotenkin ne löysivät tiensä vaatekaappiini ja niistä tuli lempparini. Näyttävät mielestäni kivoilta kaikkien vähän korkeammalle yltävien alaosien kanssa, olipa ne sitten farkut, leggingsit taikka hame. Zaran Limitless Contour-malliston super pehmeät vartalomyötäiset topit (kuvissa) ovat lemppareitani ja multa löytyy sama jokaisessa värissä, mutta tämä nudesävy on eniten mieleeni. Muutenkin Zarassa on ollut tosi hyvät crop top-valikoimat, hyvät hinnat, ja uusia malleja näyttää tulevan viikottain…

Samantyylisiä*:

 

Leggingsit

Ehdottomasti eniten käyttämäni alaosa viimeaikoina, varsinkin nyt kun farkut tuntuvat turhan hiostavilta kosteassa 40-asteen ilmastossa. Leggingsit on niin helppoja, ne toimii useimpien rentojen arki yläosien kanssa herättämättä itseensä turhaa huomiota ja voi huoletta pestä vaikka päivittäin. Mun lempparit on olleet nämä * Lululemonin, mutta nyt oon alkanut laittaa merkille että omani (ainakin pari vuotta vanhat) on alkaneet nukkaantua eivätkä näytä enää kovin siisteiltä… Tosin on niitä kyllä käytettykin, ja nyt on ehkä sitten vaan sopiva aika uusia samat. Toinen lemppariparini on ehkä vähän yllättäen Victoria’s Secretin Victoria Sport-mallistosta, materiaali on sporttista ja sivuilla on kätevät taskut, mihin voi treenatessa tai ilman laukkua ollessa sujauttaa kortin ja puhelimen.


Ylisuuret pellavapaidat (tai miehen kaapista lainatut paidat)

Pellava on niin ihana materiaali tällaisillä helteillä, eikä mua haittaa vaikka ne rypistyisivätkin käytössä. Tykkään solmia joko vyötärölle tai jos haluan peittävämmän lookin, niin puen päälle, mutta jätän avoimeksi ja solmin vaan vyötöröltä rennolle solmulle. Mulla on pellavapaitoja mm. Gapista ja Zarasta, mutta kunhan malli on rento/ylisuuri, ei merkillä ole mielestäni väliä.

Samantyylisiä*:

 

Vejan tennarit

Ostin nämä * Vejan kengät jo viime vuoden puolella, mutta oikeastaan vasta viime aikoina niitä on tullut käytettyä lähes päivittäin. Nämä veti nimittäin alussa mun kantapäät aivan auki, ja siksi mulla jäi näistä vähän kammo. Nykyään ne istuu jalkaan selkeästi paremmin ja on tosi mukavat käyttää. Ja näyttävät mielestäni samanaikaisesti kivan sporttisilta että tyylikkäiltä tällaisessakin asussa!

Kasvomaskit

Toistaiseksi pakollinen asuste täällä Arabiemiraateissa, mutta pestävät maskit löydettyäni oon oikeasti tykännyt niiden käytöstä ja vaikkei ne olisikaan pakollisia niin käyttäisin varmaan siltikin vielä toistaikseksi. Tykkään eniten puuvillaisista ja silkkisistä maskeista, urheiluun valitsen * Reebokin maskin. Ne on tosi miellyttäviä käyttää, kestävät hyvin pesua ja kolmen maskin setti on alle 15 euroa.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X