Jenni Ukkonen

Ensikosketus Löwengrip-kosmetiikkaan

Teksti: Jenni Ukkonen

Tuotteet saatu testiin Löwengripilta, postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Muistan, että Isabella Löwengrip, silloin Blondinbellana paremmin tunnettu, oli ensimmäisiä bloggaajia, joiden blogeihin kymmenisen vuotta sitten tutustuin, ja mistä omakin intoni bloggaamista kohtaan käynnistyi. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin Isabella on todella kovan luokan ammattilainen paljon muussakin kuin bloggaamisessa – hän on mukana mm. ruotsalaisessa Flattered-kenkämerkissä (joiden kenkiin olen itsekin rakastunut) ja hänellä on oma, todella laadukas kosmetiikkasarja Löwengrip. Olen seurannut ja ihaillut täältä kauempaa merkin kasvua, mutta hiljattain sain suureksi ilokseni valita muutaman tuotteen testiin, jotta voin tutustua siihen myös itse. Oletteko te törmänneet Löwengripin tuotteisiin tai kenties jopa testanneet? Oman nettikaupan lisäksi merkkiä voi ostaa myös Ellokselta.

Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Cleanser

Rakastan testata erilaisia kasvojen puhdistusaineita, sillä niissä jos jossain on eroja. Tämä puhdistustuote sisältää BHA-happoja, jonka avulla kevyesti vaahtoava, geelimäinen voide ei pelkästään poista tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet; lisäksi se ehkäisee juonteiden ja syvien ryppyjen ilmestymista, toimii pigmenttimuutoksille, punaisuudelle, aknelle ja mustapäille, sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihoa ja jättää sen hehkuvaksi. Ja jos tässä ei vielä ole tarpeeksi, voide myös kiihdyttää solujen uusiutumista ja ehkäisee tulehduksia, edistäen samalla ihon terveyttä ihon pintakerroksen alla. Melkoinen tehopakkaus siis!

Voiteen kevyt, raikkaan setripuun ja appelsiinin tuoksuinen koostumus on mieleeni ja olenkin huomannut hierovani sitä ihooni hieman pidempiäkin aikoja; kasvojen pesuhetki ei hetkeen ole ollut näin nautinnollinen! Iho jää todellakin puhtaaksi, muttei sellaiseksi ”natisevaksi”, minkä jotkut puhdistusaineet saavat aikaan. Tämä olisi mielestäni myös ihana lahjaidea, todella ylellinen ihonhoitotuote!

Luminous Bronze Self-Tan Drops

Näiden rusketustippojen testaamisesta olin luonnollisesti t o d e l l a innoissani; rakastanhan ruskettavia tuotteita ja sen parhaan etsimistä. Nämä tiivistetyt tipat sekoitetaan tavalliseen päivävoiteeseen (tummuusastetta on todella helppo säädellä laittamalla 1-5 tippaa) ja ne muodostavat vähitellen tasaisen ja luonnollisen päivettyneen sävyn. Lisäksi tipat sisältävät kiinteyttävää, rauhoittavaa ja kosteuttavaa allatoiinia.

Yllätyin oikeastaan kahdesta asiasta tämän tuotteen kohdalla. Ensinäkin, tuote on täysin hajuton – yleensähän itseruskettavissa tuotteissa on aina sellainen oma tuoksunsa, tai vähintään troppinen tuoksu. Tämä on siis helppo sekoittaa toiseen tuotteeseen myös aamulla, ilman, että tarvii pelätä ”paljastuvansa” heti ulos astuessaan. Toisekseen, odotin tuotteessa olevan edes jonkunlainen sävy, mutta tämä onkin täysin väritöntä! Eli taas; tipat sekoittuvat omaan kosteusvoiteeseen täydellisesti, minkä jälkeen voi jatkaa normaalisti meikkiin tai hypätä sänkyyn ilman huolta, että lakanat värjäytyvät tuotteesta. Mahtavaa!

Get A Grip Hand Balm

Varmaankin ihan viimeisen vuoden tai 1,5 vuoden aikana käsivoiteesta on vihdoin tullut itselleni sellainen tuote, mikä löytyy aina sängyn vierestä ja käsilaukusta, ja mitä käytän päivän mittaan ja ehdottomasti ennen nukahtamista – joka ikinen päivä. En enää tiedä, miten pärjäsin aiemmin ilman? Tämä voide tuoksuu parhaimmalta, mitä olen hetkeen testannut; tuoksussa on mm. rautayrttiä ja tähtianista. Voide itsessään sisältää pehmentävää manteliöljyä ja toisen sukupolven sheapähkinää, joka kosteuttaa ja rauhoittaa. Aivan ihana, nopeasti imeytyvä voide; ja loistava tuote aloittaa Löwengripin kosmetiikkaan tutustuminen!

 

Olen ollut todella vakuuttunut näistä tuotteista ja testaisin mielelläni lisääkin – kenties siis taas jonkun pullon tai putellin kylpyhuoneestani tyhjentyessä etsin vastaavan vaihtoehdon Löwengripin valikoimasta. Myös brändäys on yksinkertaisuudessaan ja tyylikkyydessään mieleeni: kuka ei haluaisi näin kauniita purkkeja kylppäriin tai käsilaukkuun? Kannattaa ehdottomasti pitää Löwengrip mielessä jos pohditte esimeriksi kivoja ja vähän erilaisia joululahjaideoita!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X