Jenni Ukkonen

extra 20% off at shopbop sale

22.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Huomasin tässä hetki sitten että *Shopbop tarjoaa ylimääräisen 20% alennuksen kaikkiin jo valmiiksi 50% ja 70% alessa oleviin aletuotteisiinsa – mutta kannattaa olla nopea, sillä koodi on voimassa vain yhden vuorokauden (ja se vuorokausi on siis alkanut jokunen tunti sitten tikittää!)

Ylärivi: mekko Alice+Olivia, neule Vince, mekko Oscar the Third
Alarivi: alusvaatteet Marlies Dekkers, mekko Susana Monaco, alusvaatteet Myla London

Ihan erityisenä vinkkinä nuo alusvaatteet – Marlies Dekkersin pelkät rintsikat taitaa olla jotain satasen luokka ja nuo on alessa vaan muutaman kympin! Itse harkitsen tällä hetkellä noita pinkkejä, ne voisi olla hauskat esimerkiksi valkoisen tai harmaan topin alta pilkistämässä… 🙂 Myla puolestaan kuuluu yksiin lempparimerkkeihini mitä alusvaatteisiin tulee, sekin on tavallisesti tosi hintava joten nyt aika huomattavassa alessa! Lisäksi kollaasin tuotteista kuolaan tuota nudea mekkoa, siis miten upea?? Ja hintaa vain n. 80 dollaria!

Shopbop is giving extra 20% off from their sale items, but only for one day! So be quick! 🙂

*Yhteistyökumppani

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Have you ever left a love lock somewhere in the world? Where? 😍 #lovelocks #seoul #nseoultower

jenniukk

Kommentit (6)

Voi kun sopisikin, musta vaan tuntuu ettei musta ole ihan kuitenkaan tuollaista kantamaan… 🙂

sun blogis on nykyää vaa tarjouksia sun muita ilmotuksia… taso laskenu, ei kiva! 🙁

hei nyt nää mainokset. Ymmärrän että saat näillä rahaa jne mutta kun joka toinen postaus on mainoksia alkaa mennä maku. Nyt on kyllä blogis taso laskenut Indiedaysistä lähdön jälkeen.

Tosi ikävää jos et ole onnistunut muuta luettavaa täältä löytämään sillä paljon muutakin tänne olen kyllä kirjoitellut! Mutta jos ei taso enää innosta niin eiköhän niitä laadukkaampiakin blogeja löydy 🙂

No hei hei vaan, valitettavasti pakko rikkoa mielikuvasi korruptoituneesta bloggaajasta, nimittäin tästä(kään) mainoksesta en kyllä pennin hyrrää itselleni saa. Multa kysellään jatkuvasti alekoodeja eri nettikauppoihin joten kun sellaisen tiedän, laitan mielelläni ihan ilmatteeksikin jakoon. Se on ikävää jos blogin sisältö ei miellytä, mutta onneksi siihen on hyvin yksinkertainen ratkaisu ja tiedät varmasti sanomattakin mikä se on 😉

Hei toi beige mekko sopis sulle varmaan tosi hyvin ! :>

Voi kun sopisikin, musta vaan tuntuu ettei musta ole ihan kuitenkaan tuollaista kantamaan… 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *