Jenni Ukkonen

Happy Holidays!

Teksti: Jenni Ukkonen

IMG_0270-2

Happy holidays from London! I kept forgetting all last night that it’s actually Christmas today (in Finland we celebrate Christmas on 24th) but I guess I just have to finally get it, because the day is here! And because of that I am now taking some time off from my beloved laptop, at least when it comes to opening WordPress – I might still watch a film or two on it 😉 I wish you all peaceful and relaxing Christmas. And please remember: it’s not about the gifts, it’s about the people you spent the day with!! Enjoy!

Jouluiset terkut Lontoosta! Unohtelin vielä koko eilisenkin illan, että tänään on tosiaan joulu, mutta nyt se on kai vihdoin tajuttava, sillä se päivä on tullut! Ja sen vuoksi otan nyt vähän vapaata läppäristäni tai ainakin mitä WordPressin avaamiseen tulee – saatan silti katsoa leffan tai pari tältä rakkaalta koneeltani 😉 Toivon teille kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulua. Ja please muistakaa: sillä ei ole väliä mitä lahjoja kuusen alta löytyy, vaan kenen kanssa päivää vietätte!! Enjoy!

 IMG_0209-2IMG_0210-2IMG_0212-2  Possibly the only way London ever sees snow during Christmas: with a weird soap machine!

IMG_0223  IMG_0279-2IMG_0282-2Little Christmas Brunch at John Salt, a new local favorite of mine 

IMG_0207-2

Lue myös

X