Jenni Ukkonen

Hehkua ja trooppista tuoksua iholle

Teksti: Jenni Ukkonen
Yves Rocher Summer Monoi

Yves Rocher Summer Monoi

Olen kirjoittanut aiemmin tässä kuussa parista Yves Rocherin kesädiilistä (aurinkovoiteet ja after sunit ehtii ostaa vielä tämän viikon ajan huippuedullisesti tämän linkin kautta – yhtä hyvää hintaa tuskin löytää marketeistakaan!), ja nyt olisi niinikään aika esitellä kolmas kesädiili*.

Tästä paketista löytyy itseasiassa peräti kaksi jo aiemmin testaamaani lempparituotettani, jotka jo yksinään ovat mielestäni hankkimisen arvoisia! Neljän tuotteen setti on tarjolla hintaan 19,90 euroa sisältäen postikulut, eli alle 5 euroa per tuote, mutta tarjouksen voi hyödyntää vain tilaamalla setin tämän linkin kautta.

Yves Rocher Summer MonoiYves Rocher Summer Monoi

Setistä löytyy:

  • Ihoa korjaava After sun voide
  • Kimaltava Precious Dry Oil
  • Trooppinen Lagoon Hair & Body Wash
  • Aurinkopuuteriduo

Kimaltava monoi-vartaloöljy on yksi Yves Rocherin lempituotteistani – se vetää kevyesti vertoja kulttimaineiselle Nuxen vartaloöljylle! Öljyllä saa iholle kauniin hehkun ja kimmellyksen ja kevyen kullansävyn; lisäksi sen tuoksu on huumaavan eksoottinen. Halutessaan öljyä voi sipaista myös hiusten latvoihin. Öljyn lisäksi olen omistanut aiemminkin tämän aurinkopuuteriduon, jonka avulla kasvoille voi sutia sekä väriä että varjoa, kiitos vaaleamman ja tummemman sävyn. Pidän tästä paletista, sillä sen puuteri on niin suurikokoinen, että siinä voi pyöräyttää jopa vartalolle tarkoitettua meikkisivellintä ja sutia siten sävyä myös esimeriksi kaulalle ja dekolteelle tai hätätapauksella vaikka sääriin saakka.

Setin after sun-voide on sama, kuin mikä tuolla ylempänä linkkaamassani aurinkosetissä tulee, ja vaikkei uudelle after sunille olisikaan virallisesti tarvetta, voi tätä käyttää ihon kosteuttamiseen ja korjaamiseen täysin huoletta myös silloin, kun ei ole aurinkoa varsinaisesti ottanut. Trooppisen tuoksuinen hair & body wash on kätevä monitoimituote esimeriksi rantalomalle, sillä sillä pesee niin hiukset kuin kropankin puhtaaksi (suosittelen silti laittamaan hiuksiin jälkeenpäin myös hoitsikan!).

Kuten sanottua, tämän kesäisen setin voi tilata hyvään tarjoushintaan vain tämän linkin kautta! Hinta on voimassa elokuun loppuun.

*Tuotteet saatu

Sisältää mainoslinkkejä

Lue myös

X