Jenni Ukkonen

Heinäkuun suosikit

Teksti: Jenni Ukkonen

Hienoa elokuuta! Niin meni heinäkuu, samalla tapaa hujauksessa kuin kaikki aiemmatkin kuukaudet on tuntuneet menneen… Tässä vielä muutama suosikkini viime kuulta:

TV-sarja

Tämän taisimme katsoa ihan kesäkuun lopulla, mutta oli niin vakuuttava, että vinkkaan siitä nyt: When They See Us (Netflix) oli ehdottomasti yksi parhaimpia (mini)sarjoja, mitä olen tämän vuoden puolella katsonut. Todella kamala ja epäoikeudenmukainen tositarina, mutta myös todella hienosti toteutettu. Toivottavasti sarja palkitaan jollain tapaa, ellei jo olekin. Toisena aivan erilaisena sarjana, myöskin Netflixistä löytyvä Formula 1: Drive to Survive oli todella mukaansatempaava ja kiehtova dokumenttisarja; kiitos sen olemme nyt todella tiuhaan seurannut formuloita mieheni kanssa. Sarjasta voi siis nauttia ilman että tietäisi tuosta maailmasta ennestään mitään, mutta varoitus: se voi tehdä sustakin formulafanin!

 

Elokuva

Heinäkuun eniten odottamani leffa oli Leijonakuningas, mikä olikin ihan huikea. Näitä Disney-leffojen uusintaversioita on ollut niin kiva katsoa. Seuraavaksi odotan Mulania, ja hei – milloinkas olisi Herkuleksen vuoro? Toisena vinkkaan täysin erilaisesta leffasta; Hotel Mumbai oli todella karmiva ja ahdistava tositapahtumaan perustuva leffa, joka sai mut, no, sekä ahdistukseeksi että itkemään.

 

Musiikki

Tietenkin Ed Sheeranin uusin albumi! Lemppareitani siltä on South of the Border ja Remember the Name, mutta rehellisyyden nimissä tykkään ihan joka biisistä.

 

Ruoka

Söimme New Yorkissa ihan parasta pitsaa ja super hyvää korealaista (vinkit niihin tässä postauksessa – ja ei, siellä emme valitettavasti noudattanut kasvipohjaista ruokavaliota), mutta kotona suosikkini oli tämä kukkakaali-kikhernesalaatti, mitä olen ehtinyt tehdä jo pariin otteeseen. Hunajan sijaan olen käyttänyt kikherneisiin vaahterasiirappia; toimii loistavasti!

 

Aktiviteetti

Tietystikin kävely New Yorkissa; kaupunki on siihen mitä odollisin paikka, varsinkin näin kesällä, kun säät ovat suotuisat.

 

Kauneustuote

Heinäkuussa otimme ehkäpä tavallista enemmän aurinkoa, ja tänä kesänä testiin ottamani Algamarisin tuotteet (lisää tässä postauksessa) olivat mulle korvaamattoman tärkeitä. Tuntuu lähes uskomattomalta käyttää aurinkovoidetta, jonka kanssa en pidemmänkään ajan jälkeen pala, tai ala oikeastaan edes punoittaa!

 

Miete

”If a door won’t open, it’s not your door”.

Ostos

Toiset ostavat alennusmyynneistä ajattomia klassikoita, toiset paljettikoristeisia tiikerikuvioituja mekkoja ja kämmenen kokoisia korvakoruja. Arvatkaa, kumpaan joukkoon minä kuulu… Tästä postasin myös IG Storyyni juuri, tulkaa kurkkaamaan kun vielä ehtii!

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X