Jenni Ukkonen

heissan helsingistä!

28.6.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Täällä ollaan, Suomen kamaralla! Lento lähti aika aikaisin Heathrow’lta, mikä oli kiva, koska yleensä oon Suomessa vasta illalla, mutta nyt mulla olikin vielä loppupäivä aikaa päästä takaisin suomen rytmiin :p Jätin Lontoon siinä mielessä ilolla taakse että oli kiva tulla taas vaiheeksi tänne ja varsinkin kun mulla ei enää ollut kotia Lontoossa, mutta myös vähän harmissani, sillä tiedän jo nyt että tulen kaipaamaan tapailemaani L:ää suunnattomasti. Siitä saakka kun tutustuttiin vähän reilu kuukausi sitten ei ole mennyt päivääkään etteikö oltaisi oltu tekemisissä, joko soiteltu, laitettu viestejä pitkin päivää tai nähty. Onneksi L vakuutti että haluaa jatkaa tästä mihin jäätiin kun tulen takaisin, ja tullaan pitämään yhteyttä Skypen kautta jne, mutta onhan tämä kolme viikkoa aika pitkä aika olla näin kaukana toisesta 😀

Sitten kun lomailut täällä päässä loppuu päästäänkin Niinan kanssa uuteen yhteiseen asuntoon ja sitä odotan vähintäänkin yhtä paljon kuin L:n jälleennäkemistä! Mutta en aloita nyt sitä tarinaa vaan säästän muuttohöpöttelyt omaan postaukseensa 🙂 Nyt kuitenkin eka kolmisen viikkoa täällä Suomessa, ohjelmassa on PALJON kaikenlaista joten eiköhän tämäkin aika tule menemään vauhdilla!

Tässä vielä aamulla nappaamani kuva lentoasusta: arvelin OnePiecen olevan liian lämmin, joten Juicylla mentiin 🙂

Greetings from Helsinki! So nice to be back, though I already know I’m gonna miss the guy I’m seeing sooo much 😀 I’ve known him now for a bit over month and not a day has gone by that I hadn’t heard or seen him, so it’s defnitely weird now that there’s this distance between us :p But he said he’d still like to see me when I come back so at least there’s something to look forward to, well that and the fact that I’m then moving to a new home with my bestie! But more about that later! Now I’m in Finland for three weeks and there’s so much in my agenda the time is gonna fly by!