Jenni Ukkonen

Helmikuu

Teksti: Jenni Ukkonen
Viittamainen bleiseri

Viittamainen bleiseri

Iloista helmikuuta! Uskomatonta mutta totta, tämä kuukausi aloittaa jo kuudennen (!!) kuukautemme Dubaissa. Huh huh. Paljon on lukeutunut uuden opettelua ja ymmärtämistä näihin kuukausiin ja voisin melkein sanoa, että vasta viime viikkoina on alkanut niin sanotusti helpottaa ja arki rullaamaan vähän normaalimmin. Aiemmin ei ehkä ole aivan näin kauan mennyt sopeutumiseen ja aloilleen asettamiseen, mutta toisaalta onhan tämä kaupunki aivan erilainen niin Lontooseen kuin Muncheniin verrattuna – niin hyvässä kuin kyllä sitten myös pahassa!

En mene kuitenkaan siihen nyt. Sen sijaan tässä asu, joka oli ylläni pikaisella Ikean reissulla; haimme sieltä keittiöön apupöydän lisätasoksi sekä jotain pienempiä asioita. Pikkuhiljaa asuntomme alkaa tuntua kodilta. Tämä viittamainen bleiseri on ihan täydellinen Dubaihin, sillä se on vilpoisa, mutta peittää sopivasti, kun alla on vain hihaton toppi. Lisäksi se lisää mielestäni asuun hippasen verran glamouria! Chanel-henkiset sling backit on yhdet suosikkikengistäni (ja maksoivat alle 40 euroa!) mutta nyt kun olen melkein käyttänyt ne jo loppuun, on minulla pieni kutina investoida niihin aitoihin ja alkuperäisiin – paitsi jos ne on jo loppuunmyyty kaikkialta! Kaunis ruusukultainen kello ja matchaava rannekoru tulivat* minulle juuri ennen joulua Paul Hewittin Suomen edustajilta ja tästä naisellisesta ja sirosta combosta on tullut nopeaa niinikään suosikkini ranteen ympärillä. Rannekorun hennon vaaleanpunainen sävy on mielestäni mitä ihanin!

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko tähän saakka!

FEBRUARY. Happy February to you all! Believe it or not, this month kicks off our sixth month (!!) in Dubai. Oh wow. There’s been a lot of learning new things and understanding different ways to these months and I could almost argue that only during the past few weeks things have been getting easier, so to speak, and the everyday life has started to roll a bit better. I don’t think it has ever taken me this long to settle down before, but then again, this city is so different from both London and Munich – in both good and bad – that it’s no wonder, really.

I won’t go into that now though. Instead, here’s an outfit I wore to a quick trip to Ikea, where we went to pick up a trolley for the kitchen to act as an extra table space and some smaller items. Little by little our place is starting to resemble a home. This cape style blazer is so perfect for Dubai as it’s breezy but covers a little bit more when you’re wearing just a sleeveless top underneath. Plus, I think it adds a bit of glamour into any outfit! The Chanel-esque sling backs are one of my favourite shoes (and they only cost under 40 euro!) but having already worn them close to death, I’m seriously itching to go try the actual Chanel ones – unless they happen to be totally sold out by now! The beautiful rose gold watch and bracelet combo I received just before Christmas from Paul Hewitt and it has quickly become my favourite thing to wear on my wrist; it’s such a delicate and feminine detail, not to mention the dainty baby pink is such a pretty color to wear.

I wish you are all enjoying the week so far!

Blazer NASTY GALnow on sale
Top RIVER ISLAND – similar here and here
Jeans PAIGE
Sunglasses CÉLINEget 18% off with JENNI18
Watch and bracelet PAUL HEWITTcourtesy of
Bag LOUIS VUITTON
Sling backs MANGO – similar here and here

Viittamainen bleiseri

Céline aurinkolasit alekoodi Sunglasses Shop
Paul Hewitt ruukultainen kello rannekoru
Viittamainen bleiseri

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

*Kello ja rannekoru saatu, sisältää mainoslinkkejä

 

Lue myös

X