Jenni Ukkonen

Helmikuun ohjelmaa ja tavoitteeni tälle kuulle

Teksti: Jenni Ukkonen


Vielä kerran oikein hyvää helmikuuta teille kaikille – toivottavasti kuukausi on lähtenyt siellä hyvissä merkeissä käyntiin? Täällä helmikuu alkoi tosiaan pilvisenä, tuulisena ja sadettakin ripsi ainakin juuri sen verran, että parveke täytyy saada pikimmiten putsattua hiekan ja veden sekoituksen aiheuttamasta sotkusta… Nyt taivas on jälleen pilvetön ja meri upean turkoosin sininen.

Kenellä muulla on aina helmikuun alussa sellainen olo, että kuukausi on ohi ennen kuin se on edes alkanut? Miten vain pari päivää kuun lopusta puuttuessa koko kuukausi tuntuukin niin paljon lyhyemmältä! Meillä on ainakin kalenteria katsoessa sen verran täyteläinen kuukausi tiedossa, että se tulee hujahtamaan varmasti ennätystahtia. Tällä viikolla on käytävä Dubaissa hoitamassa asioita, ensiviikolla mieheni lähtee mahdollisesti työreissulle, on ystävänpäivä ja menemme Dubaihin viikonlopuksi koko perheen, eli myös kissamme, voimin (tämä toimii samalla meidän 1-vuotis hääpäivän juhlistamisena) ja sitä seuraavalla viikolla saamme tänne paljon odotettuja vieraita; he ovat täällä luonamme viikon verran. Sitten ollaankin jo kuun lopussa! Eli siis ainoastaan kivoja juttuja tiedossa, mutta joka viikolle jotain.

Omat tavoitteeni tälle kuulle ovat ainakin seuraavat:

– käydä juoksemassa ulkona kolmesti viikossa, joka viikko (4-5 km per kerta)
– käydä läpi, siistiä ja järjestää keittiön kaapit ja laatikot (toivottoman tylsä tehtävä, mutta sekin on toisinaan tehtävä!)
– siistiä vierashuone ennen vieraiden saapumista (tämä huone on samalla mun toimisto/missä säilytän vaatteeni ynnä muun eli se on aina enemmän tai vähemmän räjähtänyt tila)
– teettää ja kehystää vihdoin ja viimeinen yksi hääkuvistamme (se, etten ole saanut tehtyä tätä kokonaisessa vuodessa on suorastaan NIIN noloa, etten voi uskoa myöntäväni sitä juuri nyt ääneen – mutta samalla toivon ja uskon, että asian julkisesti ylös kirjoittaminen saa mut sen nyt viimeinkin tekemään!)
– aktivoitua Instagram Storyjen kanssa. Tämän halusin tehdä jo tammikuun alussa, mutta teknisten (puhelin) ongelmien vuoksi se ei olisi ollut mitä mielekkäintä. Mitä te katsotte/kuulette/näette mieluiten IG Storyissä?

Millaista ohjelmaa ja mitä tavoitteita teillä on tälle kuulle?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X